1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ALÜMİNYUM TRİSTEARAT

CAS Numarası: 637-12-7; 65324-35-8; Alüminyum tristearat; Alüminyum Stearat, yağ asidi olan stearik asidin alüminyum tuzudur.

CAS NUMARASI. 637-12-7, 65324-35-8 (Tristearat)
300-92-5, 36816-06-5 (Distearate)
ALÜMİNYUM STEARAT

EINECS NO. 211-279-5 (Tristearat)
206-101-8 ((Distearate)
FORMULA Al (C17H35COO) 3
MOL WT. 877,39
H.S. KOD 2915.70.0150
TOKSİSİTE

Alüminyum sabunların farklı ve yaygın uygulamaları vardır (1-4), bunların arasında alüminyum stearatlar özellikle önemlidir. Alüminyum tristearat, boya ve emayelerde ve verniklerin düzleştirilmesinde kullanışlıdır. Macun içinde kanamayı ve yağ ayrışmasını da engeller. Alüminyum distearat, en yaygın kullanılan alüminyum stearat türüdür. Boya, mürekkep ve greslerde kıvam arttırıcı olarak kullanılır; deri ve ip için su itici; ve plastik ve halatta bir yağlayıcı. Su yalıtımı ve hava sürükleme için çimento üretiminde ve sıcakta eriyen kağıt kaplama bileşiklerinde de kullanılır. Alışılmadık derecede ağır gövde özellikleri nedeniyle, alüminyum monostearat boya, mürekkep, gres ve mum imalatında kullanılır (3). Son yıllarda (5), hidrofobik alüminyum monostearat, anaerobik bakteriler için düşük çözünürlüklü denitrifikasyon substratı ve fosfat çökeltme için bir alüminyum kaynağı olarak test edildi. Alüminyum stearat, evsel kanalizasyon sistemlerinden oksitlenmiş atık suların denitrifikasyonu için akışlı bir kapta kullanım potansiyeline sahiptir. Ayrıca, önceden ısıtılmış metal sabun karışımının maliyetlendiriciyle birlikte polimerin hızlı kararmasını geciktirdiği, ancak esas olarak bir azalma gösterdiği belirtildi.
 
SiNONİMLER: Stearik asit, alüminyum tuzu;
Alüminyum tristearat; Monoalüminyum stearat; Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu; Hydroxyaluminiumstearat; Aluminiumstearat (Almanca); Estearato de hidroxialuminio; Estearato de aluminio (İspanyolca); Estearato de hidroxialuminio; Stéarate d'aluminium (Fransızca); Diğer RN: 65324-35-8

İsim: ALÜMİNYUM STEARATE
Eş anlamlılar: Alüminyum Tristearat, Oktadekanoik Asit Alüminyum Tuzu, Hidroksi ALÜMİNYUM STEARAT, Stearik Asit Alüminyum Tuzu, Tribazik ALÜMİNYUM STEARAT, Alüminyum (III) Stearat
Moleküler Formül: Al [C17H35COO] 3 VEYA C18 H36O21 / 3 Al
Mol.Wt. : 877,39
EINECS No.:211-279-5 (Tristearate), 206-101-8 (Distearate)

Eşanlamlılarsa1500; rofob3; metasapxx; alugel34tn; TechnicalGrade; ALÜMİNYUM STEARAT; ALÜMİNYUM STEARATE; stearate d'aluminium; Aluminum octadecanoa; monoaluminumstearate
Eş anlamlı
alüminyum tristearat
Alüminyum trioktadekanoat
Alüminyum trioktadekanoat
EINECS 230-325-5
Alüminyum oktadekanoat
MFCD00019932
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3: 1)

Alkali, glikol, klorlu hidrokarbonlar, petrol, benzen, terebentin yağı, mineral yağ, bitkisel yağ, benzen karışımı, toluen ve üç ksilen izomerinde çözünür.
Su, etanol ve eterde çözünmez.

Kullanımlar
Su yalıtım kumaşları, ipler; boya ve vernik kurutucularda; kalınlaştırıcı yağlama yağları; çimentolarda; ışığa duyarlı fotoğraf kompozisyonlarında.
Kullanımlar
alüminyum stearat, bir koyulaştırıcı ve emülgatör olarak ve bir kozmetik formülasyonun stabilitesini ve süspansiyonunu düzenlemek için kullanılan bir salin stearik asit formudur.

Drilling ( Sondaj)  sıvılarında kullanım:
Yüzey ve iç köpüğü azaltır.
Çamur yoğunluğunun ölçülmesinde artırılmış doğruluk sağlar.
Reolojik ölçümleri stabilize eder.

Alüminyum Stearat
Koku: karakteristik
Kullanım: Alüminyum Stearat, boya ve vernik kurutucu, su geçirmezlik ajanı, köpük giderici ajan, çimento katkı maddesi, yağlayıcılarda, kesme bileşiklerinde ve bazı gıda ve farmasötik ürünlerde yaygın olarak kullanılır.

Alüminyum stearat, hem organik hem de inorganik madde özelliklerine sahip, ısıtıldığında plastik bir kütle oluşturan ince, hacimli, kokusuz ve renksiz bir tozdur.
Diğer metalik stearatların özelliklerinin çoğunu kapsar ve bunların en önemlisi olarak kabul edilir.


ALÜMİNYUM STEARAT, karakteristik kokusu olan, yumuşak, ince tüylü, serbest akışlı, hacimli bir tozdur. Hafif antiseptik ve büzücü özelliklere sahiptir.
Kremlere yumuşaklık kazandırır. Normal bir Stearik Asit Alüminyum sabunudur ve birçok sektörde kullanıcı bulmaktadır. Doğası gereği su iticidir ve suda çözünmez.

Genellikle alüminyum mono-, di- ve tri-stearat olarak sınıflandırılan çok sayıda alüminyum stearat türü vardır. Erime noktası, serbest yağ asitleri ve özellikle jelleşme özellikleri gibi fiziksel özellikler açısından farklılık gösterirler.

Düşük viskoziteli yağlar en iyi şekilde alüminyum di- ve tri-stearat ile kalınlaştırılırken, alüminyum mono- veya di-stearatlarla birleştirildiğinde daha sert jelden çok viskoz yağlar elde edilir.

Tüm alüminyum stearatlar oldukça hidrofobiktir ve olağanüstü şeffaflığa ve metal yüzeylere mükemmel yapışma özelliğine sahiptir. Su iticiliği nedeniyle, alüminyum di- ve tri-stearat, inşaat endüstrisinde hidrofobik maddeler olarak kullanılmaktadır.

Lityum Stearat, Alüminyum Distearat, Alüminyum Stearat, Alüminyum Tristearat, Amonyum Stearat, Kalsiyum Stearat, Magnezyum Stearat, Potasyum Stearat, Sodyum Stearat ve Çinko Stearat dahil olmak üzere Stearat tuzları ince, beyaz tozlardır.

hafif yağlı koku.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Stearat tuzları ağırlıklı olarak eyeliner, far, maskara, ruj, allık, yüz pudraları ve fondöten gibi makyaj ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır.
Kokularda, deodorantlarda, saç ve cilt bakım ürünlerinde de kullanılırlar.

Stearat tuzları genellikle yağlama özellikleri için kullanılır. Ayrıca emülsiyonların yağ ve sıvı bileşenlerine ayrılmasını önlemeye yardımcı olurlar.
Stearat tuzları, kozmetiklerin ve kişisel bakım ürünlerinin lipit (yağ) kısmının kalınlığını arttırır ve bitmiş ürünlerin berrak veya şeffaf görünümünü azaltır.

Su yalıtım kumaşları, ipler; boya ve vernik kurutucularda; kalınlaştırıcı yağlama yağları; çimentolarda; ışığa duyarlı fotoğraf kompozisyonlarında
Alkid boyalar ve vernikler için jelleştirici ajan
Çimentolar için su yalıtım katkı maddesi
Petrol sondaj sıvıları için köpük kesici
Polisülfit diş ölçü malzemeleri için geciktirici
Gresler, yağlayıcılar, kesme bileşikleri, düzleştirici maddeler, kozmetikler ve farmasötikler, pancar şekerinde ve maya işlemede köpük giderici madde.
Su itici sabun olarak kullanılır / yüzey işleme için ... genellikle organik çözücülerde çözelti olarak sağlanır. ... Birincil kullanım doğal taş yüzeylerdir. / Alüminyum stearat /
Yüksek enerjili roket yakıtları ve plastik patlayıcıların hazırlanmasında petrol fraksiyonlarını jelleştirmek.
Hasat öncesi ve sonrası kullanılan inert bileşenler; ... büyüyen mahsullere veya hasattan sonra ham tarımsal ürünlere uygulanan pestisit formülasyonlarında / içerir / yüzey aktif madde olarak alüminyum tristearat ...
Köpük giderici / Köpük önleyici hammadde



GRESLER, YAĞLAMA YAĞLARI: ALÜMİNYUM STEARAT, mükemmel şeffaflık, sertlik ve su iticilik özellikleri verir. Yağlayıcılara eklendiğinde yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. ALÜMİNYUM STEARAT, ONGC tarafından köpük giderme özellikleri için kullanılır.
 
KURU YAĞLAMA: Daha parlak ürünler üreten tel çekme gibi metal işlemede yağlayıcı olarak kullanışlıdır.
 
BOYALAR, VERNİKLER VE LAKELER: Pigment süspansiyonunu iyileştirmek, viskozite ve parlaklığı kontrol etmek, suya dayanıklılık ve fırçalama ve penetrasyonu iyileştirmek için yeterlidir. Boya endüstrisinde, koyulaştırma ajanı veya süspansiyon ajanı olarak hareket ettiği emaye ve lakelerin hazırlanmasında çok geniş uygulama alanı bulur. Pigmentin sarkmasını ve prizini azaltır, vernik kurutucu olarak çalışır. Branda ve tekstil endüstrilerinde su geçirmezlik için önemli bir bileşen olarak kullanılır.
 
BASKI MÜREKKEPLERİ: ALÜMİNYUM STEARAT'ın yüksek jelleşme özellikleri, koyulaştırma ve süspansiyon geliştirme için faydalıdır.
 
PLASTİKLER: Poliamidler ve Termoset plastiklerin üretiminde yağlayıcı olarak kullanılır.
 
KAUÇUK: Vulkanize edilmemiş kauçuk levhanın yapışmasını önlemek için toz alma tozu olarak kullanılır.
 
YAPILAR: Beton ve çimentoların suya dayanıklılığını artırmak için CALCIUM STEARATE ile birlikte önerilir.

Eş anlamlı:
alüminyum (III) stearat
alüminyum trioktadekanoat
alüminyum tristearat
alüminyum oktadekanoat
alüminyum (III) stearat
alüminyum oktadekanoat
alüminyum stearat (1: 3)
alüminyum stearat tribazik
alüminyum trioktadekanoat
alüminyum (III) stearat
alüminyumoktadekanoat
daiwax WA1
dihidroksi (oktanoato-O) alüminyum
dihidroksi (oktanoato-O) alüminyum
oktadekanoik asit alüminyum tuzu
oktadekanoik asit alüminyum tuzu
oktadekanoik asit, alüminyum tuzu
oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3: 1)
oktadekanoik asit, alüminyum tuzu
oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3: 1)
stearik asit alüminyum tuzu
stearik asit alüminyum tuzu
stearik asit, alüminyum tuzu
stearik asit, alüminyum tuzu


Üretim Yöntemleri
Yüksek kaliteli alüminyum tristearat, alüminyum izopropoksit ve stearik asidin susuz piridinde reaksiyona sokulmasıyla yapılır; ürün bir piridin kompleksi olarak çökelir.
Kızılötesi analiz, piridin vakum altında çıkarıldıktan sonra hidroksil kalmadığını gösterir.

EC / Liste no .: 211-279-5
CAS no .: 637-12-7
Mol. formül: C54H105AlO6
Alüminyum tristearat
alüminyum tristearat
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3: 1)
alüminyum tristearat
alüminyum (3+) iyon tris (oktadekanoat)
alüminyum (3+) trioktadekanoat
alüminyum trioktadekanoat
alüminyum; oktadekanoat
Alüminyum stearat
Alüminyum stearat
alüminyum tristearat
Alüminyum oktadekanoat
637-12-7
Alüminyum (III) stearat
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu
Metasap XX
Tribazik alüminyum stearat
ALÜMİNYUM TRİSTEARAT
Rofob 3
Alugel 34TN
Monoalüminyum stearat
Alüminyum (III) stearat
Alüminyum stearat (1: 3)
Alüminyum stearat, tribazik
Stearik asit, alüminyum tuzu
HSDB 5733
EINECS 211-279-5
Alüminyum tristearat, saf
SA 1500
Dihidroksi (oktanoato-O) alüminyum
AI3-01515
Alüminyum, dihidroksi (octadecanoato-O) -
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3: 1)
alüminyum trioktadekanoat
Tristearik asit alüminyum
alüminyum trioktadekanoat
Alüminyum Stearat

211-279-5 [EINECS]
637-12-7 [RN]
Alüminyum trioktadekanoat [ACD / IUPAC Adı]
Alüminyum tristearat
Aluminiumtrioctadecanoat [Almanca] [ACD / IUPAC Adı]
Alüminyum stearat
Alüminyum trioktadekanoat
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu (3:
1) [ACD / Dizin Adı]
QV17 && Al tuzu (3: 1) [WLN]
Trioctadécanoate d'aluminium [Fransızca] [ACD / IUPAC Adı]
Alugel 34TN
Alüminyum oktadekanoat
Alüminyum oktadekanoik asit
Alüminyum stearat
Alüminyum stearat, teknik
alüminyum (3+) iyon tris (oktadekanoat)
Alüminyum stearat
Alüminyum (III) stearat
Alüminyum distearat
Alüminyum oktadekanoat
alüminyum oktadekanoat hidroksit
Alüminyum stearat, tribazik
ALÜMİNYUM STEARATLAR
Alüminyum tristearat
Alüminyum (III) stearat
alüminyumoktadekanoat
Aluminiumtrioctadecanoat
daiwax WA1
Metasap XX
Metaspa XX
MFCD00036389 [MDL numarası]
Monoalüminyum stearat
OKTADEKANOİK ASİT ALÜMİNYUM TUZU
oktadekanoik asit alüminyum tuzu
Oktadekanoik asit, alüminyum tuzu
Rofob 3
Stearik asit alüminyum tuzu
Stearik asit, alüminyum tuzu
Tribazik alüminyum stearat
UNII-O4D7U3B46U
tristéarate d'aluminium



CAS Number: 637-12-7; 65324-35-8; Aluminium tristearate
Aluminum Stearate is the aluminum salt of the fatty acid, stearic acid.

CAS NO. 637-12-7, 65324-35-8 (Tristearate)
300-92-5, 36816-06-5 (Distearate)
ALUMINIUM STEARATE 

EINECS NO. 211-279-5 (Tristearate)
206-101-8 ((Distearate)
FORMULA Al(C17H35COO)3
MOL WT. 877.39
H.S. CODE 2915.70.0150
TOXICITY

Aluminum soaps have different and widespread applications (1-4), aluminum stearates being among them especially important. Aluminum tristearate is useful in paints and enamels and in the flatting of varnishes. It also prevents bleeding and oil separation in putty. Aluminum distearate is the most commonly used grade of aluminum stearate. It is used as a thickener in paints, inks and greases; a water repellent for leather and rope; and a lubricant in plastics and rope. It is also used in cement production for waterproofing and air entrainment, and in hot-melt paper coating compounds. Because of its unusually heavy bodying properties, aluminum monostearate is used in the manufacture of paints, inks, greases, and waxes (3). In recent years (5), hydrophobic aluminum monostearate was tested as a low-solubility denitrification substrate for anaerobic bacteria and a source of aluminum for phosphate precipitation. Aluminum stearate has potential for use in a flow-through container for denitrification of oxidized effluent from home sewage systems. It was also referred that the preheated mixture of metal soaps, along with the costabilizer, delayed the fast blackening of the polymer, but mainly showed a reduction
 
SYNONYMS Stearic acid, aluminum salt;
Aluminum tristearate; Monoaluminum stearate; Octadecanoic acid, aluminum salt; Hydroxyaluminiumstearat; Aluminiumstearat (German); Estearato de hidroxialuminio; Estearato de aluminio (Spanish); Estearato de hidroxialuminio; Stéarate d'aluminium (French); Other RN: 65324-35-8

Name: ALUMINIUM STEARATE
Synonyms: Aluminium Tristearate, Octadecanoic Acid Aluminium Salt, Hydroxy ALUMINIUM STEARATE, Stearic Acid Aluminium Salt, Tribasic ALUMINIUM STEARATE, Aluminium (III) Stearate
Molecular Formula: Al[C17H35COO]3 OR C18 H36O21/3 Al
Mol.Wt. :877.39
EINECS No.:211-279-5 (Tristearate), 206-101-8 (Distearate)

Synonymssa1500;rofob3;metasapxx;alugel34tn;TechnicalGrade;ALUMINUM STEARATE;ALUMINIUM STEARATE;stearated’aluminium;Aluminum octadecanoa;monoaluminumstearate
Synonyms
aluminium tristearate
Aluminum trioctadecanoate
Aluminium trioctadecanoate
EINECS 230-325-5
Aluminum octadecanoate
MFCD00019932
Octadecanoic acid, aluminum salt (3:1)

Soluble in alkali,glycol,chlorinated hydrocarbons,petroleum,benzene,turpentine oil,mineral oil,vegetable oil,mixture of benzene,toluene and the three xylene isomers. 
Insoluble in water,ethanol and ether.

Uses
Waterproofing fabrics, ropes; in paint and varnish driers; thickening lubricating oils; in cements; in light-sensitive photographic compositions.
Uses
aluminum stearate is a saline form of stearic acid used as a thickener and emulsifier, and to regulate the stability and suspension of a cosmetic formulation.

Usage in drillig fluids:
It decreases surface and internal foam.
It provides increased accuracy in measuring mud density.
It stabilises rheological measurements.

Aluminum Stearate
Odor: characteristic
Use: Aluminum Stearate is commonly used as a paint and varnish dryer, waterproofing agent, defoaming agent, cement additive, in lubricants, cutting compounds, and in some food and pharmaceutical products.

Aluminium stearate is a fine, bulky, odourless and colourless powder forming a plastic mass when heated, having the properties both of organic and inorganic matter. 
It embraces most of the characteristics of other metallic stearates and is regarded as the most important of these.


ALUMINIUM STEARATE is a soft, fine fluffy free flowing bulky powder having characteristic odor. It has mild antiseptic and astringent properties.
It imparts smoothness to creams. It is a normal Aluminium soap of Stearic Acid and finds users in many industries. It is water repellent by nature and insoluble in water.

There are multiple types of aluminum stearates, generally classified as aluminum mono-, di-, and tri-stearate. They vary in terms of physical properties such as melting point, free fatty acids, and particularly the gelling properties.

Oils with a low viscosity are best thickened by aluminum di- and tri-stearate, whilst very viscous oils from stiffer gel when combined with aluminum mono- or di-stearates.

All aluminum stearates are highly hydrophobic, and feature outstanding transparency and excellent adhesion to metal surfaces. Due to their water repellency, aluminum di- and tri-stearate are used as hydrophobic agents in the building industry.

The Stearate salts, including Lithium Stearate, Aluminum Distearate, Aluminum Stearate, Aluminum Tristearate, Ammonium Stearate, Calcium Stearate, Magnesium Stearate, Potassium Stearate, Sodium Stearate, and Zinc Stearate are fine, white powders with a slight fatty odor. 
In cosmetics and personal care products, Stearate salts are used mainly in the formulation of makeup products such as eyeliner, eyeshadow, mascara, lipsticks, blushers, face powders and foundations. 
They are also used in fragrances, deodorants, and hair and skin care products.

The Stearate salts are generally used for their lubricating properties. They also help to keep emulsions from separating into their oil and liquid components. 
The Stearate salts increase the thickness of the lipid (oil) portion of cosmetics and personal care products and reduce the clear or transparent appearance of finished products.

Waterproofing fabrics, ropes; in paint and varnish driers; thickening lubricating oils; in cements; in light-sensitive photographic compositions
Gelling agent for alkyd paints and varnishes
Waterproofing additive for cements
Defoamer for oil drilling fluids
Retarder for polysulfide dental impression materials
Greases,lubricants, cutting compounds, flatting agent, cosmetics and pharmaceuticals, defoaming agent in beet sugar and yeast processing.
Used as a water-repellent soap/ for surface treatment ... generally supplied as solutions in organic solvents. ... Primary use is on natural stone surfaces. /Aluminum stearate/
To gel petroleum fractions in the preparation of high-energy rocket fuels and plastic explosives.
Inert ingredients used pre- and post-harvest; ...in pesticide formulations applied to growing crops or to raw agricultural commodities after harvest /includes/ aluminum tristearate as a surfactant...
Defoaming agent/Antifoam raw material



GREASES, LUBRICATING OILS: ALUMINIUM STEARATE gives excellent properties of transparency, stringiness and water repellency. It acts as a high temperature resistant when added in lubricants. ALUMINIUM STEARATE is used by ONGC for defoaming properties.
   
DRY LUBRICATION: Useful as a lubricant in metals processing, such as wire drawing, producing brighter products.
   
PAINTS, VARNISHES AND LACQUERS: Adequate for improving pigments suspension, control of viscosity and gloss, water resistance and improving brushing and penetration. It finds very wide application in paint industries for preparation of enamels and lacquers where it acts as thickening agent or suspending agent. It reduces sagging and setting of pigment and works as varnish drier. It is used as an important ingredient for water proofing in tarpaulin & textile industries.
   
PRINTING INKS: The high gelling properties of ALUMINIUM STEARATE are useful for thickening and suspension improving
   
PLASTICS: It is used in as a lubricant in the production of Polyamides and Thermosetting plastics.
   
RUBBER: Used as dusting powders to prevent sticking of unvulcanised rubber sheet.
   
CONSTRUCTIONS: Recommended jointly with CALCIUM STEARATE for improving the water resistance of concrete and cements.

Synonyms:
aluminium (III) stearate
aluminium trioctadecanoate
aluminium tristearate
aluminiumoctadecanoate
aluminum (III) stearate
aluminum octadecanoate
aluminum stearate (1:3)
aluminum stearate tribasic
aluminum trioctadecanoate
aluminum(III) stearate
aluminumoctadecanoate
daiwax WA1
dihydroxy(octanoato-O)aluminium
dihydroxy(octanoato-O)aluminum
octadecanoic acid aluminium salt
octadecanoic acid aluminum salt
octadecanoic acid, aluminium salt
octadecanoic acid, aluminium salt (3:1)
octadecanoic acid, aluminum salt
octadecanoic acid, aluminum salt (3:1)
stearic acid aluminium salt
stearic acid aluminum salt
stearic acid, aluminium salt
stearic acid, aluminum salt


Methods of Manufacturing
High quality aluminum tristearate is made by reaction of aluminum isopropoxide and stearic acid in anhydrous pyridine; the product precipitates as a pyridine complex. 
Infrared analysis indicates that no hydroxyl remains after the pyridine is removed under vacuum.

EC / List no.: 211-279-5
CAS no.: 637-12-7
Mol. formula: C54H105AlO6
Aluminium tristearate
aluminium tristearate
Octadecanoic acid, aluminum salt (3:1)
aluminium tristearate
aluminium(3+) ion tris(octadecanoate)
aluminium(3+) trioctadecanoate
aluminum trioctadecanoate
aluminum;octadecanoate
Aluminium stearate
Aluminum stearate
aluminium tristearate
Aluminum octadecanoate
637-12-7
Aluminum(III) stearate
Octadecanoic acid, aluminum salt
Metasap XX
Tribasic aluminum stearate
ALUMINUM TRISTEARATE
Rofob 3
Alugel 34TN
Monoaluminum stearate
Aluminum (III) stearate
Aluminum stearate (1:3)
Aluminum stearate, tribasic
Stearic acid, aluminum salt
HSDB 5733
EINECS 211-279-5
Aluminium tristearate, pure
SA 1500
Dihydroxy(octanoato-O)aluminum
AI3-01515
Aluminum, dihydroxy(octadecanoato-O)-
Octadecanoic acid, aluminum salt (3:1)
aluminum trioctadecanoate
Tristearic acid aluminum
aluminium trioctadecanoate
Aluminium Stearate

211-279-5 [EINECS]
637-12-7 [RN]
Aluminium trioctadecanoate [ACD/IUPAC Name]
Aluminium tristearate
Aluminiumtrioctadecanoat [German] [ACD/IUPAC Name]
Aluminum stearate
Aluminum trioctadecanoate
Octadecanoic acid, aluminum salt (3:1) [ACD/Index Name]
QV17 &&Al salt (3:1) [WLN]
Trioctadécanoate d'aluminium [French] [ACD/IUPAC Name]
Alugel 34TN
Aluminium octadecanoate
Aluminium octadecanoic acid
Aluminium stearate
Aluminium stearate, technical
aluminium(3+) ion tris(octadecanoate)
Aluminiumstearat
Aluminum (III) stearate
Aluminum distearate
Aluminum octadecanoate
aluminum octadecanoate hydroxide
Aluminum stearate, tribasic
ALUMINUM STEARATES
Aluminum tristearate
Aluminum(III) stearate
aluminumoctadecanoate
Aluminumtrioctadecanoat
daiwax WA1
Metasap XX
Metaspa XX
MFCD00036389 [MDL number]
Monoaluminum stearate
OCTADECANOIC ACID ALUMINIUM SALT
octadecanoic acid aluminum salt
Octadecanoic acid, aluminum salt
Rofob 3
Stearic acid aluminum salt
Stearic acid, aluminum salt
Tribasic aluminum stearate
UNII-O4D7U3B46U
tristéarate d'aluminium

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.