1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

DIGLYCOL AMINE

CAS NO: 929-06-6

Metatags:2-(2-aminoethoxy) ethanol, Diglycolamine, 2-Aminoethoxyethanol, Ethanol, 2-(2-aminoethoxy)-, Diethylene glycol amine, 2-(2-Hydroxyethoxy)ethylamine, Diethylene glycol monoamine, 2-Amino-2'-hydroxydiethyl ether, 1-Amino-2-(2-hydroxyethoxy)ethane, 5-Hydroxy-3-oxapentylamine, Diethylene glycolamine, 2-(2-aminoethoxy)ethan-1-ol, 2-Aminoethyl 2-hydroxyethyl ether, 5-Aminoethyl 2-hydroxyethyl ether, beta-(beta-Hydroxyethoxy)ethylamine, beta-Hydroxy-beta'-aminoethyl ether, 2-[2-aminoethoxy]ethanol, 2-(aminoethoxy)ethanol, glikolamin, diglikolamin, glikolamine, glycolamin, amin, glikol, dietilen glikol amin.

 


Fiziksel Açıklama: Sıvı
Renk: Renksiz
Koku: Süt Amine Koku
Çözünürlük: Su ve alkol ile
Endüstride kullanımı: Tarım kimyasalları (non-pestisit), Korozyon inhibitörleri ve kireç önleyici ajanlar, koku maddeleri, Solventler ( temizleme ya da yağ giderme için), boyalar için katkı ve kaplama
Alkanolaminler yağlı asitler ile reaksiyon yoluyla yüzey aktif sabun hazırlamak için kullanılır. Yüzey aktif sabun, bir emülsiyon yapıcı, yumuşatıcı, deterjan, ilaç ve kişisel bakım ürünleri olarak ticari olarak kullanılmaktadır. Diglycol amine öncelikle düşük kısmi basınçlarında asit gaz çıkarma uygulamalarında H2S ve CO2 kaldırmak için kullanılır.

 

 

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.