1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ISONONANSAURE


ISONONANSAURE

CAS Number : 26896-18-4
EINECS Number : 248-092-3

METATAGS : C9H18O2; İSONONANSAURE; ISONONANSAURE; ISONONAN SAURE; isononansaure; ısononansaure; isononan saure; ısononan saure; Isononansaure; isononansaure; Iso nonan saure; İsononan Saure; Isononan Saure; IsononanSaure; ısonanonsaure; ısonanoıc acıd; isononanoıc acid; Methyloctanoicacid; I-NONANOICACID; Isononansaure; 7-methylcaprylic acid; 7-METHYL OCTANOIC ACID; I-nanonsaure; I-Nanonsaure; Isononansaure; I -NONANOICACID; ISONONANOIC ACID; Methyloctanoicacid; 7-Methylcaprylic Acid; 7-METHYL OCTANOIC ACID; izonanonsaure; ızononan saure; izononanoic asit; 7-methyl-; 7-methyl-octanoic acid; 3,5,5-Trimethylhexansaeure; 3,5,5-trimethyl-hexanoicaci; 3,5,5-Trimethlhexanoic acid; C9H18O2; 3,5,5-Trimethylhexanoic Acid; IZONONANSAURE; İZONONAN SAURE;

 


Metal sabun, plastikleştirici, deterjan, alkid reçinesi, asit klorür ve kozmetik için ara ürünler. İzononan Saure esterleri, sentetik yağlayıcılar ve metal işleme sıvıları için baz stokları olarak ve plastikleştiriciler olarak kullanılır. İzononanoik asit tuzları, boya kurutucuları ve polivinil klorür stabilizatörleri olarak kullanılır. Polimerizasyon katalizörleri olarak izononanoik asit peroksitler kullanılır. İzononanoik asit önemli bir organik ara ürün. İzononanoik asit aynı zamanda organik sentez, ilaç, zirai ilaç ve boya üretiminde kullanılan önemli bir hammadde ve ara madde olarak da kullanılır.
İzononan Saure , yaklaşık 90 bir 3,5,5-trimetil heksanoik asit içeriğine sahip izomerlerin bir karışımıdır ve ilgili izononil aldehid'in oksitlenmesiyle elde edilir.
Soluk bir kokuya sahip berrak, renksiz sıvı normal organik çözücülerle karışabilir. İzononanoik Asit, suda az çözünürdür.
DEPOLAMA;
Kabın kapağını sıkıştırın ve serin, kuru ve iyi havalandırılan bir depolama alanına yerleştirin.
kabine.
İzononan Saure Acil ve İlk Yardım Prosedürü:
1) İzononan Saure Cilt Temasında: Kontamine olmuş giysileri çıkarın. Etkilenen alanı bol miktarda
Temiz su ve sabun. Tahriş gelişirse, bir doktora görün.
2) İzononan Saure Göz ile Temasında: En az 15 dakika süre ile bol su ile göz yıkama yapın.
Göz kapaklarını açık tutarak. Tahriş gelişirse, bir doktora görün.
3) İzononan Saure solunması Çok miktarda solunduğunda, bireyi temiz havaya çıkarın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intermediate for metal soap, plasticizer, detergent, alkyd resin, acid chloride and cosmetics. Isononan Saure esters are used as base stocks for synthetic lubricants and metalworking fluids, and as plasticizers. Isononan Saure salts are used as paint driers and as polyvinyl chloride stabilizers. Isononan Saure peroxides are used as polymerization catalysts. Isononan Saure is an important organic intermediate. Isononan Saure is also used as an an important raw material and intermediate used in organic Synthesis, pharmaceuticals, agrochemicals and dyestuf.
Isononan Saure is a mixture of isomers with a 3,5,5-trimethyl hexanoic acid content of about 90, and is obtained by oxidation of the corresponding isononyl aldehyde.
The clear, colorless liquid with a faint odor is miscible with the usual organic solvents. Isononan Saure is only sparingly soluble in water.
STORAGE;
Tighten the cap of container and store in a cool , dry , well-ventilated , storage area of
cabinet.

Emergency and First Aid Procedure of Isononan Saure:
1)Skin Contact of Isononan Saure: Remove contaminated clothing. Wash the affected area with plenty of
clean water and soap. If irritation develops, see a physician.
2)Eye Contact of Isononan Saure: Flash eyes with plenty of clean water for at least 15 minutes while
holding eyelids open. If irritation develops , see a physician.
3)Inhalation of Isononan Saure: If a large amount is inhaled , remove individual(s) to fresh air.

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.