1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PEG 7 GLYCERYL COCOATE (PEG 7 GLİSERİL KOKOAT)

CAS Number: 68201-46-7


METATAGS: PEG-7 GLYCERYL COCOATE; Polyoxyethylene (PEG-7) glyceryl monococoate; PEG; PEG 7; PEG7; PEG 7 GLİSERİL COCOATE; peg 7 gliseril cocoate; peg 7 glyceryl cocoate; POLYOXYETHYLENE; POLYOXYETHYLEN; polyoxyethylen; polyoxyethylene; polyoksiethilen; peg 7; POLYOKSIETILENE; POLYOKSIETILEN; POLYETHYLENEGLYCOL; POLİ ETİLEN GLİKOL
7; POLY ETİLEN GLYCOL 7; polyethyleneglycol 7; polietilenglikol7; EMANON® HE; Polyoxyethylene Glycerol fatty acid esters; Cetiol® HE; PEG-7-éter glycerylester mastné kyseliny kokosové, macrogoli 7 glyceroli cocoas, Cetiol He, Polyoxyethylen(7) Glycerylcocoat, peg-7 Glyceril Cocoate; peg 7 gliseril kokoat; poli etilen gliseril 7 kokoat; polyethylene glikol 7


PEG-7 gliseril kokoat türevlendirilmiş hindistan cevizi yağından hazırlanmış suda çözünür yumuşatıcı olarak davranır. Bir formülasyondaki diğer iyonik türlerle uyumludur. Bu nedenle yağlandırıcı özelliklerine 10 arasında bir HLB'ye sahip bir emülsiyon maddesi olarak bir nemlendirici etkisi ile çok düşük bir tahriş ikincil yüzey aktif cismi olarak hem de kişisel bakımda kullanılır. Kullanıldığı maddelerde kayganlık özelliğinin kazandırılmasını sağlar. ideal Saç bakımı ve çözündürme ve emülsifikasyon özellikleri ile birlikte banyo ürünlerinde kullanılmak için uygundur. Ayrıca İdeal bir emülsifiye ajanı, yumuşatıcı ve çözücü malzeme çok fonksiyonlu bir maddedir.Hindistan cevizi yağı ve gliserinden elde edilen bir madde olduğu için doğal kökenlidir. Gliserin ve hindistan cevizi yağından yapılan iyonik olmayan, etoksile polietilen glikol esterdir. Berrak yağlı sıvı özelliği gösterir, karakteristik kokuya sahiptir. Su ve alkolde çözünür yağlarda çözünmez. HLB değeri, 11 (yağ-içinde-su emülsiyonları verir).

Özellikleri

Yüzey ve köpük güçlendirici olarak kullanılır. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi klima etkisi olarak da yararlı mükemmel emülgatör, yumuşatıcı, yağlandırıcı ve kalınlaşma özellikleri ile çok fonksiyonlu ajan olarak görev yapar.


Uygulamalar

Özellikle sıvı sabunlar, losyonlar, vücut yıkar, duş jelleri, saç şampuanları, yüz temizleyiciler, kabarcık banyoları ve kozmetik alanlarında uygulanabilir.
Bu ne?
PEG-7 Gliseril Kokoat, PEG-30 Gliseril Kokoat, PEG-40 Gliseril Kokoat, PEG-78 Gliseril Kokoat ve PEG-80 Gliseril Kokoat, Gliseril Kokoatın polietilen glikol eterleridir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, PEG Gliseril Kokoat bileşenleri saç boyalarının ve renklerinin, şampuanların, temizlik ürünlerinin ve cilt bakımı ve banyo ürünlerinin formülasyonunda kullanılır.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır?
PEG-7 Gliseril Kokoat, cildin yüzeyinde yağlayıcı olarak görev yapar ve cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur. PEG-30, -40, -78 ve -80 Gliseril Kokoat, suyun yağ ve kir ile karışmasına yardım ederek cildi ve saçları temizleyerek bu maddelerin uzak durulayabilmesini sağlar. Ayrıca diğer maddelerin normalde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözülmesine yardımcı olurlar.
ÖZELLİKLERİ
Yardımcı sürfaktan
Kalınlaştırıcı
Emülgatör
Nemlendiriciler

 

 

 


PEG-7 glyceryl cocoate acts as a water soluble softener prepared from derivatized coconut oil. Compatible with other ionic species in a formulation. For this reason a very low irritation with a moisturizing effect as an emulsifying agent with an HLB of 10 to the lubricant properties is used both as a secondary surfactant and as a personal care. It provides the slippery property in the materials used. Ideal for use in bath products with hair care and solubilization and emulsification properties. Also an ideal emulsifying agent, softening and dissolving material is a multifunctional material. It is of natural origin as it is a substance obtained from coconut oil and glycerin. It is a nonionic, ethoxylated polyethylene glycol ester made from glycerin and coconut oil. It displays clear oily liquid properties, has characteristic odor. Insoluble in water and alcohol soluble oils. HLB value, 11 (gives oil-in-water emulsions).

Features

It is used as surface and foam reinforcer. It serves as a multifunctional agent with excellent emulsifier, softener, lubricant and thickening properties, which is also useful as a good air conditioning effect for soft and smooth skin.


Applications

Especially applicable to liquid soaps, lotions, body wash, shower gels, hair shampoos, facial cleaners, bubble baths and cosmetics.
What Is It?
PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-30 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Glyceryl Cocoate, PEG-78 Glyceryl Cocoate and PEG-80 Glyceryl Cocoate are polyethylene glycol ethers of Glyceryl Cocoate. In cosmetics and personal care products, PEG Glyceryl Cocoate ingredients are used in the formulation of hair dyes and colors, shampoos, cleaning products, and skin care and bath products.

Why is it used in cosmetics and personal care products?
PEG-7 Glyceryl Cocoate acts as a lubricant on the skin's surface, which gives the skin a soft and smooth appearance. It also helps to form emulsions by reducing the surface tension of the substances to be emulsified. PEG-30, -40, -78 and -80 Glyceryl Cocoate clean the skin and hair by helping water to mix with oil and dirt so that these substances can be rinsed away. They also help other ingredients to dissolve in a solvent in which they would not normally dissolve.
PROPERTIES
Co-surfactant
Thickener
Emulsifier
Moisturizers

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.