1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

HEDP

Cas No: 2809-21-4

Metatags;
Hydroxyethylidene-1, 1-Diphosphonic Acid; HEDPA; 1-Hydroxyethylidene-bisphonic acid; Oxyethlidenediphosphonic; Etidronic acid; Dequest 2010; Tc-99m-Cu(1)-EHDP; Tc-ethane-1-hydroxyl-1,1-diphosphonate; Tc-sodium etidronate; technetium HEDP; technetium hydroxyethylidine diphosphonate
technetium osteoscan; technetium Tc 99m cuprous etidronate; technetium Tc 99m EDHP; technetium Tc 99m etidronate; technetium Tc 99m etidronate, tin salt; technetium Tc 99m HEDP; hidroksi etil dien; hidroksietil dien; hidroksi etildien, hidroksietildiyen; hıdroksı etıl dıen; hidroksietildien.

Mükemmel kalsiyum karbonat kabuk önleyici ve klor stabilitesi için önem taşıyan HEDP, hidroksil etiliden(1,1-difosforik asit) bazındadır ve kazan istiminin gıdayla temas içinde olduğu uygulamalar için uygundur. Ayrıca, soğutma suyu muamelesi, buhar kazanı suyu muamelesinde, endüstriyel ve kurumsal temizleyiciler, yüzme havuzu leke önleyici, kişisel bakım ürünleri ve metal iyon kontrolünde kullanılır.Metal iyonlarının kontrolü ve kompleks oluşturma özelliği vardır. Kozmetik- Detarjan sanayinde, çamaşır suyu ve hipo içeren formüllerde stabilizör olarak kullanılır. Ambalajın şişme problemini önler. Yüzme havuzlarında klor direncini sağlar. Leke ve kabukları ortadan kaldırma özelliği vardır. 
Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.