1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ACUMER 5000

acumer 5000; ACUMER 5000; akumer 5000; AKUMER 5000; acumer5000; ACUMER5000; AKUMER5000; akumer5000; TH 5000; th5000; TH5000; th 5000; SILIKA; SİLİKA; sılıka; silika; sılıca; silica; SILICA; SİLİCA; MAGNEZYUM SILICAT; MAGNEZYUM SILIKAT; MAGNEZYUM SİLİCAT; MAGNEZYUM SİLİKAT; magnezyum silikat; magnezyum sılıkat; magnezyum sılıcat; magnezyum silicat; MAGNEZYUM SILICAT INHIBITORU; magnezyum sılıcat ınhıbıtoru; magnezyum silikat inhibitörü; ANTİSKALAN; antıskalan; ANTISCALAN; ANTİSCALAN; antıscalan; antiscalan; antiskalan; antıskalant; ANTISCALANT; ANTİSCALANT; antiscalant; antıscalant;antiskalant


ACUMER 5000 , molekül ağırlığı 5000 olan multi fonksiyonel bir polimerdir. Silika ve magnezyum silikat skala inhibitörü olarak, ısı transfer yüzeylerindeki magnezyum silikatın ve kolloidal nitelikli diğer silikatların dispersiyonunda kullanılır. Yüzeylerde maksimum ısı transferinin sağlanması, yüksek termal ve kimyasal stabilite elde edilmesi ve fosfor içermemesi sebebiyle tercih edilmektedir.


Kullanım Alanları :

- Kaynatıcı elemanlarda
- Devirdaim soğutucularda

Acumer 5000 kopolimer iki fonksiyonel grup birleştirir: kuvvetli asit olan sülfonat ve optimum kireç / dağıtıcı verimliliği sağlamak için zayıf asit olan karboksilat grubu.


Acumer 5000 düşük çözünürlüklü inorganik tuzların çökelmesini azaltır ve eşik etkisi ile çözünürlüğün iyileştirilmesini sağlar.
Acumer 5000 yüzeylere iyi uymayan ve kolayca temizlik işlemleri sırasında kaldırılabilir küçük, düzensiz, kolayca kırık kristaller vermek üzere büyüyen inorganik tuz kristali deforme kristal modifikasyonunu sağlar.
Acumer 5000 çöken kristaller veya yığılma diğer inorganik parçacıklar engeller aktivite, dağıtıcı ve yüzeylerde yatırılması. sülfonat grupları parçacıklar üzerine adsorbe karboksilat gruplarının negatif yük artırmak ve daha sonra tarafından, tüp yüzeyleri ve düşük akım alanlarda yerleşmek ve mevduat Daha büyük parçacıklar halinde toplayarak bunları önlemek, parçacıklar arasındaki itmeyi güçlendirir.



Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.