1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ACUMER 2000

acumer 2000; ACUMER 2000; ACUMER2000; acumer2000; th2000; TH 2000; TH2000; th 2000; antıskalant; ANTISKALANT; ANTİSKALANT; antiskalant; ANTISCALANT; ANTİSCALANT; antiscalant; antıscalant; ANTISKALAN; ANTİSKALAN; ANTISCALAN; ANTİSCALAN; antiskalan; dispersant;DISPERSANT; DİSPERSANT; dıspersant; dıspersan; DISPERSAN; DİSPERSAN; dispersan; KARBOKSILAT; karboksılat; KARBOKSİLAT; karboksilat; SÜLFONAT; sülfonat; SULFONAT;sulfonat; COPOLIMER; copolımer; copolimer; COPOLİMER; KOPOLIMER; KOPOLİMER;kopolimer; Carboxylate/Sulfonate copolymer; CARBOXYLATE/SULFONATE COPOLYMER; carboxylate/sulfonate copolymer; karboksilate/sulfonate kopolımer; 2000
Cas no : 9003 - 04 - 7


Acumer 2000 kopolimer iki fonksiyonel grup birleştirir: Kuvvetli asit (sülfonat) ve aşağıdaki farklı mekanizmalarla optimum kireç / dağıtıcı verimliliği zayıf asitlerle (karboksilat) sağlamakla görevlidir. Düşük çözünürlüklü inorganik tuzların çökelmesini azaltır. Yüzeylere iyi uymayan ve kolayca temizlik işlemleri sırasında kaldırılabilir küçük, düzensiz, kolayca kırık kristaller vermek üzere büyüyen inorganik tuz kristalinin oluşmasını sağlar. Çöken kristaller veya yığılma diğer inorganik parçacıklar engeller aktivite, dağıtıcı ve yüzeylerde yatırılmasını sağlar. Daha büyük parçacıklar halinde toplayarak bunları önlemek, parçacıklar arasındaki itmeyi güçlendirmek, o zamana kadar, parçacıklar üzerine adsorbe karboksilat gruplarının negatif yükünü artırmak ve inhibitörü ve dispersan Acumer 2000, polimer kalsiyum fosfat, ürün stabilizasyonunu sağlamak için tasarlanmıştır. ilave Acumer 2000 güçlü bir dağıtıcı ve sık karşılaşılan inorganik tanecikler ısı transfer yüzeyleri üzerine yerleşmesini sağlar.

 

Uygulamaları;
Acumer 2000 aşağıdaki uygulamalarda kullanılır:
-soğutma suyu arıtımında için Sabitleyici / kireç birikimi polimeri olarak kullanılır.
-Acumer 2000 özellikle soğutma suyu arıtma programlarının büyük bir çoğunluğu için tavsiye edilen ve dağıtıcı gibi tüm tamamlayıcı özellikleri ve yüksek performansından yararlananbilen bir stabilizatördür.
-Acumer 2000 fosfat tabanlı uygulamalarda kullanılabilir.
-Acumer 2000 çinko tabanlı uygulamalarda kullanılabilir.
-Acumer 2000 metal yüzeylerde korozyon önleyicilere yardımcı olan gelişmiş organik özelliklere sahiptir.
-Acumer 2000 korozyon yanı sıra ölçek önlemede diğer katkı maddeleri ile sinerjik bir etkiye sahiptir.

 

Faydaları;
Aşağıdaki özellikler Acumer 2000 polimerinin faydalarını göstermektedir:
-Mükemmel ısı ve kimyasal stabilite ve kullanılan sıcaklık ve bir pH geniş bir aralıkta muhafaza edilebilir.
-Bu kararlılık, maksimum raf ömrü için yüksek pH oluşmasını sağlar.
-sülfonat nedeniyle grupları Acumer 2000 ticari olarak temin edilebilen polimerlerin çoğu sistemde çözünmüş halde bulunan demir varlığında devre dışı bırakılır, demir varlığında üstün tolerans sağlar.
-Acumer 2000 maksimum ısı transferi ve korozyon direnci için yüzeylerin temiz kalmasını sağlar.


Acumer 2000 karboksilat / sülfonat kopolimeridir. Su şartlandırma formüllerinde antiskalan ve dispersant görevi görmektedir. Acumer 2000 özellikle kalsiyum fosfat stabilizasyonunda etkindir. Acumer 2000 özellikle kalsiyum fosfat stabilizasyonunda etkindir. Çinko ve kalsiyum karbonat stabilizasyonu için de kullanılmaktadır.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.