1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

POLYCARBOXYLATE SUPERPLASTICIZER WITH ANTIFOAM ( KÖPÜK KESİCİLİ POLYKARBOKSİLAT SÜPERLASTİKİZATÖRÜ)


POLYCARBOXYLATE SUPERPLASTICIZER WITH ANTIFOAM


METATAGS: Polycarboxylate Based Superplasticizer SOLID TYPE; polycarbonate; polycarboxylic acid; polycarpellary; polycarpic; polycarpous; polycarpy; polycentric; polycentrism; polychaete; polychaetous; поликарбоксилат; الكربوكسيل; polycarboxylate; Polycarboxylats; ポリカルボン酸塩; polikarboksylanowy; policarbossilato; policarboxilat; полікарбоксилати; πολυκαρβοξυλικούς; SUPERPLASTICIZER; POLYCARBOXYLATE BASED, SUPERPLACTICIZER; POLYCARBOXYLATE BASED SUPERPLASTICIZER POWER; polycarboxylate based superplasticizer; polikarboksilat süperplastikizatörü; polikarboksilat bazlı plastikleştirici; polykarboksilat bazlı süperplastikizatörü; köpük kesicili polikarboksilat bazlı süperplastikizatörü; köpük kesicili plastikleştirici; köpük kesici içeren polikarboksilat bazlı plastikleştirici; polycarboxylate superplasticizer with antifoam.

 

 

 

 

 

Polikarboksilat dağıtıcı kimyasal ara madde veya yapı taşı olarak kullanılır.

Beton formülüyle uyumlu yeni bir sürfaktan kombinasyonu, bir köpük giderici yokluğunda karıştırma işlemi esnasında istenmeyen hava kabarcığı oluşmasını önlemek ve suda ve daha sonra betonda çok katlı karbon nanotüplerin (MWCNTs) dağılımını mümkün olduğunca düzgün ve mümkün olan en yüksek seviyede sağlamak için önerilmiştir. Bu amaca ulaşmak için üç adım belirlenmiştir: (1) sabit miktarda MWCNTs (ağırlıkça% 0.05) içeren yüzey aktif maddelerin farklı tipleri ve miktarı ile beton oluşturulmuş ve hava kabarcıkları uygun bir köpük giderici ile elimine edilmiştir. (2) Beton bileşimlerle uyumlu bir yüzey aktif maddenin bulunması ve ortak bir köpük giderici içermeyen istenmeyen hava kabarcıklarının ortadan kaldırılması, betonun mekanik özelliklerini önemli ölçüde arttırmak için temel önem taşımaktadır. Bu aşamada, sonuçlar, polikarboksilat süperplastikleştiricinin (uyumlu bir yüzey aktif madde olarak) uyumlu bir sürfaktan olarak dağılmış MWCNT'lerin SDS / DTAB'den daha kötü olduğunu ancak istenmeyen hava kabarcıklarının giderildiğini göstermiştir, bu nedenle köpük giderici karıştırma işleminde atlanabilir. (3) Sorunu çözmek için yeni uyumlu bir yüzey aktif madde bileşimi geliştirildi ve yüzey aktif maddelerin farklı oranları test edildi ve yukarıda belirtilen performans kriterleri ile değerlendirildi. Sonuçlar, yeni sürfaktan bileşiminin (SDS ve SP-C), diğer sürfaktan bileşimlerinden% 24 daha verimli şekilde MWCNT'leri dağıtabileceğini gösterdi.

Kimya:
Polikarboksilat esaslı süperakışkanlaştırıcı, lignosülfonat kalsiyum tipinden ve Naftalin tipi plastikleştiriciden geliştirilen üçüncü nesil çimento plastikleştiricisidir. Güneş PC-2030, yeni teknoloji ile araştırılan bir modifiye toz tipi polikarboksilat süperakışkanlaştırıcıdır. Bu, iyi kapsamlı indeks ve hiçbir kirliliği olan yeşil bir çevre ürünüdür .
PC-2030, tip PC-1030 polikarboksilat süperakışkanlaştırıcı tozdan geliştirilmiş daha düşük hava içeriğine sahip en son toz tipi polikarboksilat süperakışkanlaştırıcıdır.
Karakteristik: Süper düşük hava içeriği, iyi dispensabilite, yüksek su azaltma oranı, çimento çeşitleri ile mükemmel uyum.
Bu ürün, beton süperakışkanlaştırıcı endeksi için ulusal standart GB8076-2008 ile uyumludur.

Uygulama Alanları
 Esas olarak hazır karışımlı kuru harçta kullanılır. Şunları içerir: çimento ve küçülmez kendiliğinden yayılan zemin ve daralmayan harç, kazık
Basınçlı harçlar, zımpara kuması aşınmaya dayanıklı zemin. Ayrıca, yüksek akışkanlıktaki kendiliğinden yerleşen beton vb. Için de kullanılabilir.

Kullanım / Depolama / Taşıma
Kullanım: Ürünü gözler, ağız ve cilden uzak tutun. Kullanım sırasında koruma eldivenleri ve bardaklar önerilir.
Yanlışlıkla dokunulduktan sonra bol su ile durulayın.
Depolama: Toz formu nemi kolaylıkla emer. Açılmamış ambalajında ​​muhafaza edilmelidir, lütfen normalde kuru olarak saklanmalıdır.
Ortam sıcaklığı ve aşırı ısıdan koruyun (40 ℃ altında). Çok yüksek yığını yapmayın.
Taşıma: Hareket ederken kırılmayı önlemek için özenle kullanın. Nakliye esnasında nemden koruyun. Bu ürün toksik olmayan, rahatsız edici olmayan ve yanıcı değildir.
Raf Ömrü: Toza karşı 1 yıl, sıvı halde 6 ay (sıvı form ürünü açıldıktan sonra mümkün olduğunca kullanılmalıdır).

 

 

 

 

 


Used as chemical intermediate or building block for Polycarboxylate dispersant.

A new surfactant combination compatible with concrete formulation is proposed to avoid unwanted air bubbles created during mixing process in the absence of a defoamer and to achieve the uniform and the maximum possible dispersion of multiwalled carbon nanotubes (MWCNTs) in water and subsequently in concrete. To achieve this goal, three steps have been defined: (1) concrete was made with different types and amount of surfactants containing a constant amount of MWCNTs (0.05 wt%) and the air bubbles were eliminated with a proper defoamer. (2) Finding a compatible surfactant with concrete compositions and eliminating unwanted air bubbles in the absence of a common defoamer are of fundamental importance to significantly increase concrete mechanical properties. In this step, the results showed that the polycarboxylate superplasticizer (SP-C) (as a compatible surfactant) dispersed MWCNTs worse than SDS/DTAB but unwanted air bubbles were removed, so the defoamer can be omitted in the mixing process. (3) To solve the problem, a new compatible surfactant composition was developed and different ratios of surfactants were tested and evaluated by means of performance criteria mentioned above. The results showed that the new surfactant composition (SDS and SP-C) can disperse MWCNTs around 24% more efficiently than the other surfactant compositions.

Chemistry:
Polycarboxylate based superplasticizer is the third generational cement plasticizer which advance developed from lignosulfonate calcium type and Naphthalene type plasticizer.SUNBO PC-2030 is a modify powder type polycarboxylate superplasticizer researched by new technology.It is a green environmental product with good comprehensive index and no pollution.
PC- 2030 is the latest powder type polycarboxylate superplasticizer with much lower air content developed fromthe type PC-1030 polycarboxylate superplasticizer powder.
Characteristic: Super low air content , good dispensability, high water reduction rate, excellent adaptability with kinds of cement.
This product is in line with the national standard GB8076-2008 for concrete superplasticizer index.

Fields of Application
Mainly used in ready-mix dry mortar . It includes: cement and no-shrinking self-leveling floor and no-shrinking grouts , pile
pressure grouts, emery sand wear resistant floor. Also, it can be used for high fluidity self-compacting concrete etc.

Usage/ Storage/ Transport
Usage: Keep the product away from eyes,mouth and skin carefully during use.Protective gloves and glasses are recommended.
Rinse out with plenty of water after accidentally touched.
Storage: The powder form absorb moisture easily.It should be stored in its unopened packaging,please be store dry at usual
ambient temperature and protect from excessive heat.(below 40℃). Don't stack up too high.
Transport: Handle with care to avoid breakage when moving. Keep from moisture when transporting. This product is non-toxic,non-irritating,no-combustible.
Shelf Life: 1 year for powder form , 6 months for liquid form( the liquid form product should be used up as soon as possible after opened package).

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.