1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

BARDAC 205 M-E

BARDAC 205 M-E; Bardac 205; BARDAC 205; bardac 205; Bardac 205 M-E; Bardac205ME; BARDAC 205 M-E; bardak250; BARDAK 205; LONZA;BARDAC; BARDAC 205 M-E; biyosit; biocide; biosit; biocit; LONZA; Alkyldimethylbenzyl;Alkyldimethylethylbenzyl; Dialkyldimethyl ammoniumchloride


BARDAC ürünleri hijyen, ahşap koruma, su arıtma ve Oil&Gas uygulamalarında kullanılır.

BARDAC ürün ailesi dörtlü amonyak bileşenleriyle bakteri, mantar, virüs ve alglere karşı geniş spektrumda mükemmel biosidal aktivite göstermektedir. Ürün uygulamaları su arıtma, hijyen, ahşap koruma ve yağ&gaz uygulamalarıdır.
BARDAC 205 M-E, aktif bir biyosidal üründür. Ürün zincirindeki yüksek amin içeriği ile hem gram pozitif hem de gram negatif mikroorganizmalara karşı oldukça etkindir. Bunun yanı sıra Hepatit B ve HIV gibi kapalı virüslere ve geniş spektrumda çeşitli mantarlar üzerinde de etkinliği kanıtlanmıştır. Biyosit özelliklerinin yanı sıra iyi bir surfaktant ve ıslatıcı ajandır. Biyosidal ürünler ve Lonza "ikiz zincir" teknolojisine dayanan bir Madde için bir aktiftir. Daha iyi dezenfektan performansı, hem gram pozitif ve gram negatif organizmalara karşı biyosidal aktivite geniş spektrumlu, aktivite, üstün mantar performans, önemli organik toprak toleransı, toksikolojik ve ekolojik belgeleri sanitasyon artan sert su toleransı vardır. Düşük bir viskoziteye sahiptir.

Bardac 205 M E ve 208m iki zincirli kuaterner amonyum bileşiklerinin karışımlarından oluşmaktadır. Böyle sert yüzey dezenfektanları, sanitizers ve / veya belirli türleri olarak kayıtlı formülasyonlarda kullanılır.
Su arıtma formülasyonlarında kullanılır. Bu ürünler, üstün biyosidal özellikte temin ettiği bulunmuştur.
Mikrobiyal gibi organizmaların geniş bir spektrumuna karşı aksiyon: Bakteri, mantar, virüs ve yosun. Bu "dördüncü" nesil kuaterner amonyum bileşiği güçlü antiseptik sunma özelliğine sahiptir.

Fiziksel durum: Berrak, hafif kokulu sıvı saman sarı soluk rengine sahiptir. Uzun süreli karıştırma sırasında katılaştırma meydana gelebilir.

Düşük sıcaklıklarda depolanması: Bu karıştırma ile ısınma üzerinde bir geri dönüşümlüdür.

Çözünürlük: su, düşük alkoller, ketonlar ve glikoller içerisinde serbestçe çözünür.

Dezenfektan: Dezenfektan ürünlerinde kullanılan formülasyonlarda kullanılır. Ancak bunlarla sınırlı değildir. sanitizers ve endüstriyel su arıtmada kullanılır.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.