1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ZİRKONYUM OKTOAT (ZIRCONIUM OCTOATE)

ZIRCONIUM OCTOATE  (ZİRKONYUM OKTOAT)

 


CAS NUMBER: 22464-99-9

 

 


SYNONMYS:Zirconium octanoate; 5206-47-3; octanoate; zirconium(4+); Octanoicacid,zirconium salt; Caprylic acid zirconium(IV) salt; Octanoic acid, zirconium(4+) salt; ZIRCONIUM(4+) ION TETRAOCTANOATE; Octanoic acid, zirconium(4+) salt (4:1); zirkonyum oktoat; zirkonyumoktoat; zirkonium oktoat; zirkonyum octoat; zırconıumoctoate; zirconiumoctoate; zirconiumoctanoate;zırconıumoctanoate; Zirconium 2-ethylhexanoate; 2-ethyl-hexanoicacizirconiumsalt; Hexanoicacid,2-ethyl-,zirconiumsalt; ZIRCONIUM 2-ETHYLHEXANOATE; ZIRCONYL 2-ETHYLHEXANOATE; ZIRCONIUM OCTOATE; ZIRCONIUM(IV) 2-ETHYLHEXANOATE;Zirconiumoctanoat, Zirconium(IV) 2-ethylhexanoate
 
 
Zirkonyum oktanoatın özellikleri

 

 

Moleküler Formül: C32H60O8Zr
Moleküler Ağırlık: 664.048 g / mol
Görünüm: Sarı viskoz sıvı

 

 


Zirkonyum Oktoat, organik solventlerde (metalorganik, organo-inorganik ve metallo-organik Isooctanoate Packaging, Lab Scalecompounds) olarak da bilinen organik çözücüler içinde çözünebilen bir zirkonyum kaynağıdır. Zirkonyum Oktoat, genellikle bir katalizör ve yardımcı bir boya kurutucu olarak kullanılır. Genellikle çoğu ciltte hemen kullanılabilir. Ultra yüksek saflıkta ve yüksek saflıkta formlar düşünülebilir. Zirkonyum Oktoat, American Elements tarafından AE Organo-Metallics TM adı altında satılan ve son zamanlarda güneş enerjisi gibi sulu olmayan çözünürlüğü gerektiren kullanımlar için satılan çok sayıda organo-metalik bileşikten (metalorganik, organo-inorganik ve metallo-organik bileşikler olarak da bilinir) biridir. ve su arıtma uygulamaları. Benzer sonuçlar bazen Nanopartiküller ve ince film biriktirme ile de elde edilebilir. Not American Elements, ek olarak birçok malzemeyi çözüm olarak sunar. Zirkonyum için sayısız ticari uygulama, yüksek oksijen iyonu iletkenliği nedeniyle oksijen sensörleri ve katı oksit yakıt hücrelerini içerir. American Elements, Mil Spec (askeri sınıf) dahil olmak üzere, uygulanabilir olduğunda birçok standart kaliteye; ACS, Reaktif ve Teknik Sınıf; Gıda, Tarım ve İlaç Sınıfı; Optik Sınıf, USP ve EP / BP (Avrupa Farmakopesi / İngiliz Farmakopesi) ve geçerli ASTM test standartlarını takip eder. Ek araştırma, teknik ve güvenlik (MSDS) verileri gibi tipik ve özel paketleme mevcuttur. Teknik özellikler, teslim süresi ve fiyatlandırma hakkında bilgi almak için lütfen yukarıdaki iletişim kurun.zirkonyum oktoat istanbul satın al.

 

 

Metalik karboksilatlar, karboksilik asitlerin metal tuzları; Boyalar, kaplamalar ve mürekkepler için Kurutucu / Katkı maddesi; Kurutucular, çabuk kurumaya boyayan maddelerdir. Bunlar düşük moleküler ağırlıklı (başlıca C8) yağ asitleri veya naftenik asitlerin metalik tuzlarıdır. Naftenik asit, bir karboksilik asit kompleksidir (çoğunlukla siklopentan halkasına sahip olduğuna inanılan çeşitli düşük moleküler ağırlıklı yağlı asitler). Hidrokarbon parçaları havada oksijen alır ve metaller oksidatif kaplamayı hızlandırmak için katalizör görevi görür. Kobalt en kullanışlı olanıdır. Güçlü bir oksidasyon katalizörüdür ve beyazlığı koruyabilir. Kurutulduktan sonra yüzeydeki kırışıklıkları önlemek için yardımcı metaller ilave edilmelidir. Kobalt yerine kullanılabilen ana metaller, zirkonyum, kurşun, seryum ve demir ve yardımcı metaller kalsiyum, manganez, baryum, çinko, lityum şeklindedir. Kimyasal reaksiyonlar (polimerizasyon, esterleşme, oksidasyon, yoğuşma, hidrojenasyon ve diğer reaksiyonlar) ve katalitik Yakıtların performansını artırmak ve stabilize etmek için yağlama ve gres katkıları, yakıt yanma katkıları özel uygulamalar.

Kauçuk Yapışma Destekleyicileri; Metalik naftenatlar, neodekanoatlar, reçineler, boroneodekanoatlar ve stearatlar, kauçuk tel kaplama bileşiği ve pirinç kaplı çelik bant arasındaki yapışmayı arttırmak için özellikle radyal lastik endüstrisinde kauçuk endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kobalt karboksilatlar en yaygın olarak kullanılmaktadır.

Poliüretan katalizörler: Kalay, bizmut, cıva, çinko karboksilatlar ve aminlerle harmanları, sert, esnek poliüretanlar ve elastomerlerin üretiminde katalizörler olarak kullanılır. Doymuş Polyester Katkı Maddeleri: Kobalt, Potasyum, Bakır ve Çinko karboksilatlar (esas olarak oktoat ve naftenatlar) Poliester reçinelerin sertleştirilmesi için başlatıcılar / promoterler olarak kullanılır.

Doymamış Polyester Destekleyiciler: Kobalt, Potasyum, Bakır ve Çinko karboksilatlar (esas olarak oktoat ve naftenatlar), polyester reçinelerin kürlenmesi için başlatıcılar / promoterler olarak kullanılır.

 


Metalik karboksilatlar, karboksilik asitlerin metal tuzları, endüstriyel uygulamalarda;
- Kaplama, boya ve mürekkep kurutucularında/katkılarında
- Polimerizasyon, esterifikasyon, oksidasyon, kondenzasyon, hidrojenasyon ve diğer kimyasal reaksiyonlarda katalizör olarak
- Kauçuk yapıştırıcı aktifleştirici olarak
- Poliüretan katalizörü olarak
- Doymamış polyester aktifleştirici olarak
kullanılmaktadır.

 

 


Toksik olmayan zirkonyum Oktoat. Kurutucu olarak davranır. Askıya alınmış madde içermeyen temiz bir sıvıdır. Parlaklığı, elastikiyeti, renk tutmayı arttırır ve kurşuna kıyasla yüksek nem veya düşük sıcaklık koşullarında kuruma süresini uzatır. Linoleat, ftalatlar ve naftenatlara kıyasla daha iyi renk, koku, stabilite ve viskozite sağlar. Sentetik asitlere ve izoasitlerin yanı sıra neo-asitlerle hazırlanan metalik tuzlara kıyasla daha düşük fiyat seviyesi gösterir. Üstün kalite ve tekrarlanabilirlik ile yüksek metal konsantrasyonunu sağlar. Endüstriyel ortamlarda kullanılan boyalarda verniklerde pus, alüminyum boyalarda yaprak kaybı ve sülfür lekeleri gibi kurşuna bağlı rahatsızlıkları önler. Çocuk ürünleri boyaları için uygundur. Önerilen dozaj, reçine NV'de% 0.20-0.80 w / w% zirkonyum metaldir.

 

 

Uygulamalar
Zirkonyum 2-etilheksanoat, zirkonyum içeren ince filmlerin çözelti çöktürme ve kimyasal buharla biriktirilmesi için zirkonyumun bir metal organik öncüsüdür; örnek: zirkonyum oksit ince filmler; yttria katı oksit yakıt hücreleri için zirkonyum filmler stabilize.

 

 


Zirkonyum Oktoat Kurutucular

 

Zirkonyum, en kullanışlı ve verimli yardımcı kurutucudır. Zirkonyum kurşun gibi bir kurutucu olarak kullanılır ve genellikle Kobalt, Manganez & Kalsiyum ile birlikte kullanılır. Kurşunun aksine, Zirkonyum zayıf bir pigment ıslatma ve dağıtıcı maddedir.Zirkonyum aktif bir çapraz bağlama maddesidir ve bu nedenle yanmış filmlerin sertliğini ve yapışmalarını arttırır.Zirkonyum, fenolik reçine bazlı ortamda etkili değildir, epoksi esterler için bir katalizör olarak önerilmektedir. Zirkonyum ile birlikte Kurşun kurutucuların kullanılması tamamen önlenmelidir.

 

Açıklama

Zirkonyum Oktoat, çok verimli bir yardımcı kurutucudur. Boyalar ve verniklerin performansını arttırmak için Kobalt ve diğer yardımcı kurutucular içeren boya ortamlarında kullanılır. Zirkonyum Oktoat, kurşun içermeyen boya sistemlerinde Seryum veya Kalsiyum oktoat ile kombinasyon halinde kullanıldığında Kurşun oktoatın en iyi replasmanıdır.

Uygulama

Alkid kaplama için kurutucu.

 

Zirkonyum Oktoat, toksik olmayan sistemdeki Kurşun kurumlarının en yaygın kabul gören ikamesidir. Zirkonyum Oktoat, esas olarak Kobalt ve Manganez gibi daha kuru metallerin katalitik aktivitesi ile çalışır. Zirkonyum Oktoat genellikle Kobalt ve Kalsiyum ile birlikte kullanılır; ikincisi özellikle kaplamalar için kurur

Zirkonyum çok kullanışlı ve etkili bir Yardımcı Kurutucu. En yaygın olarak kurşun için değiştirmeler olarak kabul edilir, En iyi renk gösterir, en düşük sararma eğilimi, Kobalt, Manganez ve Kalsiyum ile birlikte kullanılır. Kurşunun aksine, zayıf bir pigment ıslatma ve dağıtma maddesidir. Zirkonyum kurşun gibi bir kurutucu olarak hizmet vermektedir ve genellikle

Zirkonyum çok verimli bir yardımcı kurutucudur ve genellikle kobalt ve kalsiyum ile birlikte kullanılır. Kurşun içermeyen toksik olmayan boyalar için yaygın olarak kabul edilir. Hem kuru hem de fırında kaplama sistemlerinde etkilidir. Parlak sertliği ve tam kurumu iyileştirir.

 


Zirkonyum, en kullanışlı ve verimli yardımcı kurutucudır. Zirkonyum kurşun gibi bir kurutucu olarak kullanılır ve genellikle Kobalt, Manganez & Kalsiyum ile birlikte kullanılır. Kurşunun aksine, Zirkonyum zayıf bir pigment ıslatma ve dağıtıcı maddedir. Zirkonyum aktif bir çapraz bağlama maddesidir ve bu nedenle yanmış filmlerin sertliğini ve yapışmalarını arttırır

 

 

Zirkonyum Kurutucu Özellikleri:

Kurşun oktoat için en iyi ikame

Kurutucu ile çok verimli bir yardımcıdır

Yüksek çözünürlüğü nedeniyle zirkonyum oktoat, filmin parlaklığını arttırır.

Zirkonyum oktoat suya dayanıklı yüzeyler için en kullanışlı kurutucu

Zirkonyum oktoat, beyaz filmin sararma eğilimini azalttığı ve filmi herhangi bir hava etkisinden koruyarak beyazlığı koruduğu için beyaz boyalarda yaygın olarak kullanılır.

Kurşunsuz kurutucudan farklı olarak, sülfürle kirlenmiş atmosfer ile temas halinde sülfür üretmez.

Kurşun oktoat ile kıyaslandığında, son film daha fazla esnekliğe, daha kısa kuruma süresine ve daha az sertliğe sahiptir, fakat düşük sıcaklık ve yüksek nem oranındaki olumsuz kurutma koşulları altında da performans göstermez.

Zirkonyum ile birlikte Kurşun kurutucuların kullanımı tamamen önlenmelidir

 


Zirkonyum, en kullanışlı ve verimli yardımcı kurutucudır. Zirkonyum kurşun gibi bir kurutucu olarak kullanılır ve genellikle Kobalt, Manganez & Kalsiyum ile birlikte kullanılır. Kurşunun aksine, Zirkonyum zayıf bir pigment ıslatma ve dağıtıcı maddedir.Zirkonyum aktif bir çapraz bağlama maddesidir ve bu nedenle yanmış filmlerin sertliğini ve yapışmalarını arttırır.Zirkonyum, fenolik reçine bazlı ortamda etkili değildir, epoksi esterler için bir katalizör olarak önerilmektedir. Zirkonyum ile birlikte Kurşun kurutucuların kullanılması tamamen önlenmelidir.

 

 

 

UYGULAMALARI
Organik solventlerde ve yağlarda çözünür. Kurşunun yerine kobaltla birlikte kullanılabilir. Zirkonyum Oktoat kurutucuların kurşun kurutucuların ekolojik dezavantajlarını ortadan kaldırmak için tavsiye edilir.

 

 

KULLANIM & MİKTAR
Zr Oktoat genellikle kobalt kurutucularla birlikte sert bir film oluşturması için kullanılır. Zr Oktoat kurutucular kurşun kurutucuların yerine kullanılabilir. Kurşun kurutucunun %75 kadar kullanımı uygundur.

 

 

VARİL DEPOLAMA ŞARTLARI
Serin, iyi havalandırılmış yerlerde +5 ºC ile +40 ºC arasında orijinal ambalajında depolayınız. Alev ve kıvılcım kaynaklarından uzak tutunuz. Statik elektrik birikimini engellemek için topraklama ve havalandırma yapınız. Organik Peroksitlerle birlikte depolamayınız.

 

 

RAF ÖMRÜ
1 Yıl Uygun şartlarda depolanmış ve açılmamış ambalajlar için.

 

 


Zirkonyum Oktoat % 12= Yardımcı kurutucudur, ara kurumayı sağlar, kurşun yerine kobaltla birlikte kullanılır.

Zirkonyum Oktoat % 6= Yardımcı kurutucudur, ara kurumayı sağlar, kurşun yerine kobaltla birlikte kullanılır.

 

 


Kurumaya yardımcı olan yardımcı boya kurutucu. Kobalt ile birlikte kullanıldığında kurşunun yerini alır. Organik çözücüler ve yağlarda çözünür. Kobalt ile kombine edildiğinde kurşunun yerini alır (br çevresel olarak kabul edilebilir sistem. Diğer ikincil kurutucularla karşılaştırıldığında, zirkonyum daha iyi bir renge, daha düşük sararma ve iyi stabiliteye sahiptir. Soluk renkli kaplamalar ve fırınlama sistemlerinde uygundur. Ortak kullanım seviyeleri yaklaşık% 0.05 0.3 metaldir. Zr) araç katılarında.
 
 

 

 

Properties of zirconium octanoate

 

Molecular Formula:C32H60O8Zr
Molecular Weight:664.048 g/mol
Appearance:Yellow viscous liquid

 

 


Zirconium Octoate is a Zirconium source that is soluble in organic solvents as an organometallic compound (also known as metalorganic, organo-inorganic and metallo-organic Isooctanoate Packaging, Lab Scalecompounds). Zirconium Octoate is commonly used as a catalyst and an auxiliary paint dryer. It is generally immediately available in most volumes. Ultra high purity and high purity forms may be considered. Zirconium Octoate is one of numerous organo-metallic compounds (also known as metalorganic, organo-inorganic and metallo-organic compounds) sold by American Elements under the trade name AE Organo-MetallicsTM for uses requiring non-aqueous solubility such as recent solar energy and water treatment applications. Similar results can sometimes also be achieved with Nanoparticles and by thin film deposition. Note American Elements additionally supplies many materials as solutions. The numerous commercial applications for Zirconium include oxygen sensors and solid oxide fuel cells due to its high oxygen ion conductivity. American Elements produces to many standard grades when applicable, including Mil Spec (military grade); ACS, Reagent and Technical Grade; Food, Agricultural and Pharmaceutical Grade; Optical Grade, USP and EP/BP (European Pharmacopoeia/British Pharmacopoeia) and follows applicable ASTM testing standards. Typical and custom packaging is available, as is additional research, technical and safety (MSDS) data. Please contact us above for information on specifications, lead time and pricing.buy zirconium octoate from istanbul.

 

 

Metallic carboxylates, metal salts of carboxylic acids, have industrial applications in; Drier/Additive for paints, coatings and inks; Driers are substances put into paint to make dry quickly. They are metallic salts of low-molecular-weight (chiefly C8) fatty acids or naphthenic acids. Naphthenic acid is a complex of carboxylic acids( various low-molecular-weight fatty acids believed to have cyclopentane ring mainly). Hydrocarbon parts take oxygen in air and metals act as catalyst to speed up the oxidative coating. Cobalt is the most useful. It is a powerful oxidation catalyst and can keep whiteness. Auxiliary metals should be added to prevent surface wrinkling after drying. Primary metals which can replace for cobalt are zirconium, lead, cerium and iron and auxiliary metals are like calcium, manganese, barium, zinc, lithium.Catalyst for chemical reactions (polymerization, esterification, oxidation, condensation, hydrogenation and other reactions) and catalystic special applications in lubricant and grease additives, fuel combustion additives to enhance and stabilize the performance of fuels.

Rubber Adhesion Promoters ; Metallic naphthenates, neodecanoates, resinates, boroneodecanoates, and stearates are widely used in rubber industry especially in the radial tire industry to promote adhesion between the rubber wire coat compound and the brass-coated steel belt. Cobalt carboxylates are most widely used.

Polyurethane catalysts: Tin, bismuth, mercury, zinc carboxylates and their blends with amines are used as catalysts in the production of rigid, flexible polyurethanes and elastomers.Unsaturated Polyester Promoters: Cobalt, Potassium, Copper, and Zinc carboxylates (mainly octoates and naphthenates) are used as initiators/promoters for curing of polyester resins.

Unsaturated Polyester Promoters: Cobalt, Potassium, Copper, and Zinc carboxylates (mainly octoates and naphthenates) are used as initiators/promoters for curing of polyester resins.

 


Metallic carboxylates, metal salts of carboxylic acids, in industrial applications;
- In coating, paint and ink driers / additives
- as a catalyst in polymerization, esterification, oxidation, condensation, hydrogenation and other chemical reactions
- As a rubber adhesive activator
- as polyurethane catalyst
- as unsaturated polyester activator
It is used.

 

 

Non-toxic zirconium Octoate. Acts as a drier. It is a clean liquid without suspended matter. It improves brightness, elasticity, color retention and takes longer time to dry under high humidity or low temperature conditions as compared to lead. In comparison to linoleate, phthalates and naphthenates, it provides better color, odor, stability and viscosity. It shows lower price level in comparison to synthetic acids and metallic salts like those prepared with iso-acids as well as neo-acids. Enables high metal concentration with superior quality and reproducibility. It prevents lead-related inconveniences such as haze in varnishes, leafing losses on aluminum paints and sulfide stains on paints used in industrial environments. Suitable for children's articles paints. Recommended dosage is 0.20-0.80 w/w% zirconium metal on resin NV.

 

 

Applications
Zirconium 2-ethylhexanoate is a metal organic precursor of zirconium for solution deposition and chemical vapor deposition of thin films containing zirconium; example: zirconium oxide thin films; yttria stabilized zirconia films for solid oxide fuel cells.

 

 


Zirconium Octoate Driers

 

Zirconium is a most useful & efficient auxiliary drier. Zirconium like lead serves as a through drier & is generally used in combination with Cobalt, Manganese & Calcium. Unlike Lead, Zirconium is a poor pigment wetting & dispersing agent.Zirconium is an active cross-linking agent & as such improves hardness of stoved films as well as their adhesionsZirconium is not as effective in phenolic resin based media it is recommended as a catalyst for epoxy esters. Use of Lead driers in combination with Zirconium is to be avoided totally.

 


Description

 

Zirconium Octoate is a very efficient auxiliary drier. It is use in paint media with Cobalt and other auxiliary driers to boost up the performance of paints and varnishes. Zirconium Octoate is the best replacement of Lead octoate when used in combination with Cerium or Calcium octoate in the lead free paint systems.

 


Application

 

Drier for alkyd coating.

 



The Zirconium Octoate is Zirconium Octorate is the most widely accepted substitute for Lead dries in non toxic system. Zirconium Octoate functions mainly by its catalytic activity of drier metals such as Cobalt and Manganese. Zirconium Octoate is generally used in combination with Cobalt and Calcium; the latter especially for coatings dries under

 

 


Zirconium is a very useful & effective Auxiliary Drier. Most widely accepted as replacements for lead, Shows best color, lowest yellowing tendency, used in combination with Cobalt, Manganese & Calcium. Unlike Lead, It is a poor pigment wetting & dispersing agent. Zirconium like lead serves as a through drier & is generally

 

 


Zirconium is a very efficient auxiliary drier and is generally used in combination with cobalt and calcium. It is widely accepted substitute for lead free non-toxic paints. It is effective in both air dry and bake coating systems. It improves gloss hardness and thorough drying.

 

Zirconium is a most useful & efficient auxiliary drier. Zirconium like lead serves as a through drier & is generally used in combination with Cobalt, Manganese & Calcium. Unlike Lead, Zirconium is a poor pigment wetting & dispersing agent. Zirconium is an active cross-linking agent & as such improves hardness of stoved films as well as their adhesions.

 

 

Features of Zirconium Drier:

It is the best substitution for lead octoate

It is a very efficient auxiliary through drier

Because of its high solubility, zirconium octoate promotes brightness of the film

Zirconium octoate is the most useful drier for water resistant finishes

Zirconium octoate is widely used in white paints in combination with Cobalt, as it reduces the yellowing tendency of the white film and retains the whiteness by protecting the film from any weather effects

Unlike lead drier, it doesn't generate sulfide in contact with sulfur-polluted atmosphere

In comparison with lead octoate, the final film has more flexibility, shorter drying time and less hardness but it does not perform as well under adverse drying conditions of low temperature and high humidity

Use of Lead driers in combination with Zirconium is to be avoided totally

 

 

Zirconium is a most useful & efficient auxiliary drier. Zirconium like lead serves as a through drier & is generally used in combination with Cobalt, Manganese & Calcium. Unlike Lead, Zirconium is a poor pigment wetting & dispersing agent.Zirconium is an active cross-linking agent & as such improves hardness of stoved films as well as their adhesions.Zirconium is not as effective in phenolic resin based media it is recommended as a catalyst for epoxy esters. Use of Lead driers in combination with Zirconium is to be avoided totally.

 


APPLICATIONS
Soluble in organic solvents and oils. It can be used with cobalt instead of lead. Zirconium octoate is recommended to remove the ecological disadvantages of lead dryers from dryers.

 

 


USAGE & QUANTITY
 
ZrOctoate is usually used together with cobalt dryers to form a hard film. Zr Octoate dryers can be used in place of lead dryers. It is suitable to use up to 75% of the lead dryer.
 

 

 

DEFAULT STORAGE CONDITIONS
 
Store in cool, well-ventilated locations in the original package between +5 ºC and +40 ºC. Keep away from flame and sources of ignition. Ground and ventilate to prevent static buildup. Do not store together with organic peroxides.
 

 

 

SHELF LIFE
1 Year For stored and unopened packages under appropriate conditions.
 

 

 


Zirconium Octoate 12% = Auxiliary desiccant, provides intermediate storage, used with cobalt instead of lead.

Zirconium Octoate 6% = Auxiliary desiccant, provides intermediate storage, used with cobalt instead of lead.

 

 


Auxiliaýy paint drier that helps through drying. Replaces lead when used in combination with cobalt. Soluble in organic solvents and oils. Replaces lead when used in combination with cobalt (br environmentally acceptable system. Compared to other secondary driers, zirconium has better color, lower yellowing and good stability. Suitable in palecolored coatings and baking systems. The common usage levels are around 0.05 ­ 0.3 % metal (Zr) on vehicle solids.

 

 

 

 


Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.