1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

BARDAC 2250

Bardac 2250, hem gram pozitif hem de gram negatif bakterilere karşı geniş bir aktivite yelpazesi gösterir ve ayrıca zarflı olanlar da dahil olmak üzere mantar ve virüsler üzerinde etkilidir. Sert suya yüksek tolerans göstererek (350 ppm'nin üzerinde), ağır organik kirlilik varlığında aktif kalır. Etkileyici yüzey aktif maddesi ve ıslatma özellikleri, onu formülasyonların bir parçası olarak soğutma sistemleri ve yüzme havuzu suyu arıtımı için tercih edilen çok amaçlı biyositlerden biri yapar.

Bu Bardac 2250 ürünü, aldehitler ve EDTA gibi kompleks yapıcı maddelerle kombinasyon halinde sinerjik etkiler gösterir, ancak anyonik deterjanlarla uyumsuzdur. Su arıtma uygulamalarının yanı sıra hijyen ve malzeme koruma uygulamaları da dahil olmak üzere çok sayıda uygulama için çok sayıda ülkede kayıtlıdır.

Daha fazla bilgi için lütfen yerel düzenlemeleri kontrol edin veya ATAMAN KIMYA temsilcinize danışın.

% 50 Dialkyl Dimetil Amonyum Klorür (DDAC) çözeltisi içerir
Sert suya yüksek tolerans gösterir (350 ppm'nin üzerinde)
Varillerde, IBC’lerde ve toplu olarak mevcuttur
 
 
 
Bardac 2250 product shows a broad spectrum of activity against both gram-positive and gram-negative bacteria and is also effective on fungi and viruses, including those that are enveloped. Showing a high tolerance to hard water (above 350ppm), it remains active in the presence of heavy organic soiling. Its impressive surfactant and wetting properties make it one of the multipurpose biocides of choice for cooling systems and swimming pool water treatment as part of formulations.

This Bardac 2250 product displays synergistic effects in combination with aldehydes and complexing agents, such as EDTA, but is incompatible with anionic detergents. It is registered in a large number of countries for numerous applications, including water treatment applications as well as hygiene and material protection applications.

Please check local regulations or consult your Lonza representative for further information.

Contains 50% solution of Dialkyl Dimethyl Ammonium Chloride (DDAC)
Shows a high tolerance to hard water (above 350ppm)
Available in drums, IBC’s and bulk
Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.