1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

MIT 50 %

PROCLIN 5000; MIT antimicrobial products  Methylisothiazolinone (MIT); biocides; 950 preservative; LX5000 biocide; M-10 preservative; 573F biocide; M-50 preservative; 573T biocide; 50A preservative; MLX biocide; 550 preservative; MTC biocide; 2-Methyl-2H-isothiazol-3-one; 50C biocide; 2-Methyl-4-isothiazolin-3-one; MT20 antimicrobials; 3(2H)-Isothiazolone; 2-methyl-; 950; Methylisothiazolone; 2-Methylisothiazol-3(2H)-one; 2-Methyl-4-isothiazolin-3-one; MIT50%; KATHONCG; Skycide 100; 2-Methyl-4-iso; METHYLISOTHIAZOLIN; METHYLISOTHIAZOLINE; METHYLISOTHIAZOLONE; METHYLISOTHIAZDINONE; Methylisothiazolinone; Isothiazolone,2-methyl


CAS No: 2682-20-4

MİT bazlı antimikrobiyal ürünler, aktif bileşik, 2-metil-4-izotiyazolin-3-on (MİT) göre geniş spektrumlu, formaldehit içermeyen antimikrobiyal ürünler dizisidir. Bu bileşik, bakteriler, mayalar ve küfler büyümesini inhibe eder. MİT merkezli antimikrobiyal ürünler pazarlanmaktadır ve iştiraki, yukarı aktif maddenin % 50 sini içerirler. Bu formülasyonun bir yelpazede ile uyumludur.

MİT bazlı antimikrobiyal ürünler aşağıdaki gibi su bazlı ürünlerde kullanılır:

-Adhesives Ve sızdırmazlık
-Paints Ve kaplamalar
-Polimer emülsiyonları ve lateksler
-Kişisel Bakım ürünleri
-Kozmetik, losyonlar, nemlendiriciler, şampuanlar, klimalar
-Medikal Cihazlar
-Teşhis Reaktifler
Için kağıdı kaplama malzemesi - nişasta ve kazein bazlı kaplamalar ve rosin dispersiyonları
-Maden Ve pigment çamurları
-Tüketici Ürünleri ve deterjanlar
-Yardımcı kimyasal maddeler
-işleme

 

 

UYGULAMALAR VE AVANTAJLARI

Methylisothiazolinone (MİT), genel olarak, kişisel bakım ürünleri, kozmetik, boya, sentetik polimer emülsiyonları ve diğer su bazlı sistemlerde kullanılır. Bu su sistemlerini, yakıt depolama tankları, kağıt hamuru ve kağıt fabrikası su sistemleri, petrol çıkarma sistemleri ve diğer endüstriyel ayarları soğutma balçık oluşturan bakteriler, mantarlar ve alglerin kontrol etmek için kullanılan bir antimikrobiyal olduğunu. Ayrıca, ağaç ürünleri kalıp, küf ve sap leke büyümesini kontrol etmek için kullanılır. MİT su sistemleri, yakıt depolama tankları, kağıt hamuru ve kağıt fabrikası su sistemleri, petrol çıkarma sistemleri ve diğer endüstriyel ayarları soğutma balçık oluşturan bakteriler, mantarlar ve alglerin kontrol etmek için kullanılan bir antimikrobiyal olduğunu. MİT sıklıkla şampuanlar ve diğer saç bakım ürünleri gibi kişisel bakım ürünlerinde, hem de belirli bir boya formülasyonlarında kullanılmaktadır. Ve, MİT genellikle (metilizotiazolinon ile eşleştirilmiş Kathon CG olarak da bilinir) Chloromethylisothiazolinone ya benzizo (antiseptik eklenmiş) ile kombinasyon halinde kullanılır. MİT Ayrıca, kalıp, küf büyümesini kontrol ve ahşap ürünlere Mavi renklenme için kullanılır.

 


Methylisothiazolinone, MİT veya MI, (bazen yanlış olarak methylisothiazoline), çok sayıda kişisel bakım ürünleri ve endüstriyel uygulamalarda geniş bir yelpazede kullanılan izotiazolinon grubu içinde güçlü bir sentetik biyosit ve koruyucudur. Bu hücrelerin farklı etkileyebilecek bir cytotoxin olduğunu. Bu tür kozmetik, losyon, nemlendiriciler, sıhhi mendil, şampuan, ve güneş kremleri olarak insanlar için kişisel ürünler, geniş bir yelpazede için kullanımı mevcuttur.

Ayrıca oldukça geniş koruyucu arasında değişen ve insanlarda yanı sıra organizmalar, hem karasal hem de kendisine potansiyel artırmak birçoğu antimikrobiyal ajanlar, enerji üretimi, metal işleme sıvıları, madencilik, boya imalat, ve kağıt üretimi, için kullandığı sanitizing endüstriyel uygulamalar deniz. deniz ortamlarında Endüstriyel uygulamalar tekne gövde boya onun artık neredeyse evrensel kullanım etkisi incelenmiştir zaman, örneğin, için, deniz yaşamı için toksik olduğunu kanıtlamaktadır.

Kathon ayrıca gıda ile temas kağıt ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır. Buna ek olarak, bu ürün lateks yapıştırıcı antimikrobiyal bir madde olarak ve aynı zamanda gıda ile ilgili kağıt kaplamalarda hizmet veren ürünlerde kullanılmaktadır.

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.