1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

COCO GLUCOSIDE

COCO GLUCOSIDE, duş ve banyo preparatlarında, yüz temizleyicilerinde, sıvı sabunlarda, şampuanlarda, temizleme mendillerinde, bebek bakım ve temizlik formüllerinde kullanılan, kir sökücü ve köpürtücü bir kimyasaldır.

COCO GLUCOSIDE, dermotolojik olarak iritasyon yapmayan, köpük hacmi bakımından optimum düzeyde sülfat içermeyen yüzey aktiftir.

COCO GLUCOSIDE alkali ortama uyumlu olduğundan deterjan uygulamasına da uygundur.

COCO-GLUCOSIDE, temizleyicilerin, vücut yıkama ürünlerinin ve sabunların formülasyonlarında kullanılan bir bileşendir.

 

CAS numarası: 141464-42-8

EC / Liste no.: 604-232-9

 

Coco Glucoside, hindistancevizi yağı ve glikozdan türetilen, kozmetik temizleme ürünlerinde yüzey aktif madde olarak uygun, hafif, biyolojik olarak parçalanabilen, iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.

 

Coco Glucoside, şampuanlar, vücut yıkama ürünleri, yüz temizleyicileri ve bulaşık deterjanı gibi kişisel bakım ve ev ürünlerini formüle etmek için kullanılır.

Coco Glucoside, yumuşaklık, köpük performansı ve etkili temizlikten oluşan mükemmel bir sinerji yaratan birinci sınıf çevre ve cilt uyumluluk profillerine sahiptir.

 

Yumuşaklığı nedeniyle COCO GLUCOSIDE hassas ciltler ve bebek temizliği konseptleri için mükemmeldir.

 

Coco Glucoside, PEG/sülfat içeren formülasyonlara hafif ve etkili bir alternatiftir ve Cosmos ve NaTrue'ya göre doğal konseptler için önerilebilir.

 

Coco Glucoside, duş ve banyo preparatları, yüz temizleyicileri, sıvı sabunlar, şampuanlar ve temizleme mendilleri gibi çeşitli kozmetik temizleme preparatları için uygundur.

 

 

 

İşlevleri: İyonik Olmayan Yüzey Aktif Madde

Bir yüzey aktif madde olarak koko glikozit, sıvıların yüzey gerilimini azaltmaya yardımcı olarak sıvıların daha kolay yayılmasını ve nüfuz etmesini sağlar.

 

Coco Glucoside, yağların ve kirlerin emülsifiye edilmesine yardımcı olarak yıkama veya temizleme sırasında çıkarılmasını kolaylaştırır.

 

Ek olarak, koko glikozitin köpürme özelliği de bilinmektedir ve çeşitli temizlik ürünlerinin köpürme ve köpüklenme özelliklerine katkıda bulunmaktadır.

Coco Glucoside kolayca biyolojik olarak parçalanabilir ve daha basit, toksik olmayan çevresel maddelere indirgenebilir.

Coco Glucoside, yüz yıkama, arındırıcı maskeler, şampuan ve diğer uygulamalar için aşırı yumuşaklığa sahip güvenli bir temizleme maddesidir.

Coco Glucoside, cilt ve saç sağlığını korumak ve uzatmak için hafif çözümler arayanlar için idealdir.

Coco Glucoside mükemmel köpüklenme performansı sergiler; Coco Glucoside iyonik olmayan bir yüzey aktif madde olmasına rağmen köpük özellikleri anyonik yüzey aktif maddelerle karşılaştırıldığında bile iyidir.

Ayrıca Coco Glucoside, yüz yıkama uygulamaları için gereken en önemli özellikler olan yumuşaklık ve temizleme özellikleri arasında mükemmel bir denge sağlar.

 

 

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.