1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

KAPRİLİK/KAPRİK TRİGLİSERİT (CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE)


CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

 

METATAGS:CAPRYLIC TRIGLYCERIDE; CAPRIC TRILYCERIDE; CARYLIC GLYCERIDE; CAPRIC GLYCERIDE; CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE; DECANONIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANONIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE; GLYCEROL CAPRYLATE CAPRINATE; OCTANOIC/DECANOIC ACID TRIGLYCERIDE; kaprilik trigliserit; kaprik trigliserit; kaprilik/ kaprik trigliserit; kaprilik kaprik trigliserit; caprilik caprik trigliserit; caprylik caprik trigliserit.

 

 


Caprylic çoğunlukla yumuşatıcı, dispersan ajan ve çözücü olarak çalışır. Yumuşatıcı olarak, cilt / saçları iyileştirmek için hızlı bir şekilde yüzeyin içine nüfuz eder ve hafif ve yağsız bir yağlama bariyeri sağlar. Dağıtıcı bir ajan olarak, bir solüsyonda bulunan vitaminler, pigmentler ve diğer aktif bileşenlerin verilmesini arttırır, böylece eşit olarak yayılır ve epidermis tarafından emilir. Yağlı doku, kozmetik formülasyonların kalınlaştırılmasına yardımcı olur ve kayganlığı sağlar ve bu da çözümlerin kolayca yayılabilmesini ve dokunmadan sonra yumuşak olmasını sağlar. Kozmetik üreticileri renk ve koku eksikliği yanı sıra, istikrar için bu madde değerinde. Aslında, neredeyse sınırsız bir raf ömrüne sahip olduğu için bu kadar büyük bir kararlılık ve oksidasyon direnci vardır. Bu bileşeni, yüz nemlendiricisi, ruj, yaşlanma karşıtı serumlar, güneş kremi, temel, göz kremi ve dudak / göz astarı gibi kişisel bakım ürünlerinde bulabilirsin.

Kategoriler:
Bitki Özleri, Yumuşatıcılar, Doku Arttırıcı
Hindistan cevizi yağı ve gliserinden türemiştir, mükemmel yumuşatıcı ve cilt yenileyici bir bileşen olarak kabul edilir. Cildin yüzeyini yenilemek ve nem kaybına direnmek için kullanabileceği yağ asidi karışımından dolayı kozmetikte yer alır. Kaprilik / kaprik trigliserit ayrıca koyulaştırıcı olarak da işlev görebilir, ancak başlıca görevi cildi nemlendirmek ve yenilemektir. Cilt için bu maddenin değeri, nazik olduğu gerçeğinden daha büyük yapılır.

Caprylic Capric Triglycerides, hindistancevizi / palmiye yağı yağ asitlerinin spesifik bir fraksiyonudur ve sadece daha kararlı ve cilt seven, kaprilik ve kaprisli yağ asitleri ile esterlerin kuru, ipeksi bir yağ biçimini oluşturur.

Caprylic Capric Triglycerides (CCT) yanlışlıkla Fractionated Coconut Oil olarak adlandırılır. Caprylic Capric Triglycerides, sadece Caprylic ve Capric Yağ Asitlerini kullanarak Hindistan Cevizi Yağının özel bir esterifikasyonudur; Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı, damıtma işlemi boyunca çekilen tüm yağ asitlerinin bir kombinasyonuyla sonuçlanan Coconut Oil'in standart, damıtılmasıdır. Parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı, en yaygın taşıyıcı yağlardan daha hafif bir his ve geniş raf ömrü ile geleneksel bitkisel yağların aynı hissi ve performansa sahiptir. Caprylic Capric Triglycerides standart bir taşıyıcı yağ gibi görünmüyor. Caprylic Capric Triglycerides bir esterdir ve çok hafif, ipeksi bir yağı vardır, cilde yağlı / yağlı bir his olmadığını hisseder. Bu iki ürün arasındaki farkı fark etmemiş tedarikçiler var, çünkü ayırıcı formülatör talihsizdir, çünkü ikisi birbirinin yerine geçemez. Sadece ikisi de hindistan cevizi yagindan oldugu için onlari ayni ?ey yapmazlar. Eğer bu gerekçe doğruysa, Neroli, Petitgrain ve Bitter Orange'nın hepsinin aynı olduğunu, çünkü hepsinin aynı ağacından geldiğini ya da Emülsifiye Edici Balmumu ve CocoBetaain'in aynı olduğunu; aynı Hindistan Cevizi'sinden geldiğini söylemek zorundaydılar. . Caprylic Capric Triglycerides ve Fractionated Coconut Oil arasındaki fark, kimyada ve dokunuşta açıktır. Karşılaştırma yapılırsa, ikisini cilde uygulayarak, Caprylic Capric Triglycerides'in, ipeksi bir his, özel esterlerin kanıtı olduğu ve Fractionated Coconut Oil'ın ortak bir taşıyıcı yağ hissi taşıdığı açıktır. Caprylic Capric Triglycerides'in kuru, ipeksi bir yağa sahip olduğu hissi neredeyse toz halindedir, çünkü hala cilt üzerinde bulunur ancak yağlı değildir. Bunlar sadece estetik özellikler. Caprylic Capric Triglycerides, kimyasal performansa geldiğinde, parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı'nın olmadığı taşıyıcı yağlara toleranslı emülgatörler ile kullanmanız gerektiğinde, uygun bir yağ ikame edicisidir. Öldürülecek Malzemeler Fractionated Coconut Oil de sunar çünkü taşıyıcı yağlar, yağlı ciltler, hassas ciltler veya yağ içermeyen ürünler için bitki özlü bir yağ olarak özel nitelikler ararken değerlidir. Caprylic Capric Triglycerides'in yerini alması değil, yerine koyması.

Caprylic Capric Triglycerides, gliserolün (bitki şekerleri), hindistan cevizi veya hurma çekirdeği yağlarından kaprilik (C: 8) ve kaprik (C: 10) yağ asitleri karışımlarıyla esterifikasyonu ile üretilir. Özel kombinasyon ve esterifikasyon, ipeksi yağ hissi için sorumludur. Bu, özel yağ asidi esterlerinin cilt faydalarını elde etmek için kullanılan, daha üstün oksidatif stabilite, düşük renk ve koku da elde etmek için kullanılan özel bir prosestir; daha sonra saf ester elde eden artık yağ asitlerinin uzaklaştırılması için rafine edilir; Ipeksi bir yağ hissi, bu hassas cilt ve yağsız uygulamalar için mükemmel bir seçimdir. Caprylic Capric Triglycerides'in eşsiz metabolik özellikleri ve işlevsel özellikleri, kimyasal yapılarının bir sonucudur ve onları birçok İlaç ve Kozmetik uygulamasında çok yönlü bir bileşen haline getirir.

Cilt bakım uygulamalarında, Caprylic Capric Triglycerides birkaç önemli fayda sağlamaktadır: ürünlerinde gözle görünür bir ipeksi sunarlar, doğal raf ömrünü uzatmak için mükemmel antioksidan özellik sergilerler, spesifik yağ asidi cildini seven doğası nedeniyle cilt besleyici faydalar sağlarlar. Esterler, Fractionated Coconut Oil ile veya diğer taşıyıcı yağlarla görülemeyen ve özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için uygundur.

Caprylic Capric Triglyceride, yağ emilim sendromu olan hastalar için bir enerji kaynağı olarak elli yıl önce geliştirildi ve bu özel esterin saflığı ve Caprylic Capric Triglycerides'in öz nitelikleri nedeniyle halen tıbbi beslenme ürünlerinde kullanım buluyorlar.

Caprylic Capric Triglycerides, sınırsız raf ömrü ile düşük viskozite ve mükemmel oksidatif stabilite ve antioksidan koruma sağlar.

Caprylic Capric Triglyceride etkili çözücülerdir ve bu nedenle yağda eriyen vitaminler ve aktif maddeler için taşıyıcı madde olarak görev yaparlar. Yumuşatıcı özellikleri, Caprylic Capric Triglycerides'in, dağıtım sisteminin bir bileşeni olarak işlev görürken, topikal ürünlerin estetiğini geliştirmesini sağlar. Caprylic Capric Triglycerides, geleneksel taşıyıcı yağlarda kolaylıkla çözünmeyen aktif maddeleri çözündürmeye yardımcı olmak için kullanılabilir. Caprylic Capric Triglycerides, çözümü tutmak için Alpha Lipoic Acid'i kullanmak için mükemmel bir araçtır. Bunu yapmak için,% 90 Caprylic Capric Triglycerides'e% 10 Alpha Lipoik Asit ekleyin, birleştirmek için karıştırın ve daha sonra bu çözeltiyi soğumaya bırakarak ürününüze ekleyin. Alfa Lipoik Asidin çözeltiden düşmesine neden olan çözeltiyi ekledikten sonra ısı uygulamayın.


ÖZELLİKLER

Kısmen veya Tamamen Kararsız Bitki Yağları için Uygun Değiştirme
Emülsiyonların Hissini ve Yayılabilirliğini İyileştirir
Doğal Bileşimlerin Kararlılığını İyileştirir
Yağ Enfüzyonları / Ekstraksiyonu için Mükemmel Taşıyıcı
Uçucu Yağlar için Uygun Taşıyıcı
Yağda Çözünür Aktif Maddeler İçin Solvent
Neredeyse Sınırsız Raf Ömrü
UV Filtreleri için Solvent
Çok Yüksek Polarite
Yağ Bağımlılığı

KILAVUZLAR
Yağ fazına ekle
2.0 ila% 100.0
UYGULAMALAR

Tüm Cilt Bakım Kremi ve Losyonları
Özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için
Banyo ve Vücut Bakımı Kremleri ve Losyonları
Özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için
Banyo ve Vücut Yağları
Makyaj
Özellikle ruj ve balsamlar
Doğal Parfümler
Şampuanlar ve Temizleyiciler
ÖZELLİKLER
Görünüş: Berrak Viskoz Olmayan Sıvı
Koku: Karakteristik / Çok Işık
Çözünürlük: Yağ Çözünebilir
Emilim: Hızlı / Komple
Depolama: Neme ve Neme Karşı Korundu
Raf: 48 Ay, Düzgün Saklanmış / İşlenmiş

 

 

 

 

 

 

Caprylic mainly works as an emollient, dispersing agent and solvent. As an emollient, it both quickly penetrates the surface to condition the skin/hair, and provides a lightweight and non-greasy barrier of lubrication. As a dispersing agent, it helps enhance the delivery of vitamins, pigments and other active ingredients contained in a solution so that they become evenly spread out and fully absorbed by the epidermis. It's oily texture helps thicken cosmetic formulations and provides a slipperiness, which in turn allows for the easy spreadability of solutions and a smooth after-touch. Cosmetic manufacturers highly value this ingredient for its lack of color and odor, as well as for its stability. It possesses such great stability and resistance to oxidation, in fact, that it has an almost indefinite shelf life. You may find this ingredient in personal care products such as facial moisturizer, lipstick, anti-aging serums, sunscreen, foundation, eye cream and lip/eye liner.

Categories:
Plant Extracts , Emollients , Texture Enhancer
Derived from coconut oil and glycerin, it's considered an excellent emollient and skin-replenishing ingredient. It's included in cosmetics due to its mix of fatty acids that skin can use to replenish its surface and resist moisture loss. Caprylic/capric triglyceride can also function as a thickener, but its chief job is to moisturize and replenish skin. This ingredient's value for skin is made greater by the fact that it's considered gentle.

Caprylic Capric Triglycerides are a specific fraction of coconut / palm oil fatty acids resulting in only the more stable, and skin loving, caprylic & capric fatty acids which creates a dry, silky oil form of esters.

Caprylic Capric Triglycerides (CCT) are mistakenly called Fractionated Coconut Oil. Caprylic Capric Triglycerides are a specialized esterification of Coconut Oil using just the Caprylic and Capric Fatty Acids, while Fractionated Coconut Oil is a, standard, distillation of Coconut Oil which results in a combination of all of the fatty acids, pulled through the distillation process. Fractionated Coconut Oil has the same feel, and performance, of traditional vegetable oils with a lighter feel and extended shelf life, than most common carrier oils. Caprylic Capric Triglycerides do not feel like a standard carrier oil, at all. Caprylic Capric Triglycerides are an ester and have a very light, silky oil, feel that is not at all greasy / oily feeling on the skin. There are many suppliers that haven't recognized the difference between these two products, which is unfortunate for the discriminate formulator because the two are not interchangeable. Just because they both come from coconut oil doesn't make them the same thing. If that rationale were accurate then they would have to say that Neroli, Petitgrain, and Bitter Orange are all the same thing because they all come from the same tree, or that Emulsifying Wax and CocoBetaine are the same thing because they come from the same Coconut. The difference between Caprylic Capric Triglycerides and Fractionated Coconut Oil are obvious in the chemistry, and to the touch. If a comparison is done, by applying the two to the skin, it is very clear that the Caprylic Capric Triglycerides offers a silky feel, a testament to the specialized esters, while the Fractionated Coconut Oil has the feel of a common carrier oil. Caprylic Capric Triglycerides have a dry, silky oil, feel that is almost powdery because it is still present on the skin but not oily. These are just the esthetic properties. When it comes down to chemical performance the Caprylic Capric Triglycerides are a suitable oil replacement, when you need to use it with emulsifiers that are intolerant of carrier oils, where the Fractionated Coconut Oil is not. Ingredients To Die For offers Fractionated Coconut Oil as well, because it has value when you're looking for it's particular attributes as a vegetable oil, just not as a substitute for carrier oils, for oily skin, for sensitive skin, or oil free product claims and not as a substitute for Caprylic Capric Triglycerides.

Caprylic Capric Triglycerides are produced by the esterification of glycerol (plant sugars) with mixtures of caprylic (C:8) and capric (C:10) fatty acids from coconut or palm kernel oils. The special combination, and esterification, are responsible for the silky oil feel. This is a specialized process used to achieve the skin benefits of the specific fatty acid esters that also results in superior oxidative stability, low color, and odor, as it is then further refined to remove residual fatty acids resulting in a pure ester, with a silky oil feel, that is a great choice for sensitive skin and oil free applications. The unique metabolic, and functional properties, of Caprylic Capric Triglycerides, are a consequence of their chemical structure, and makes them a versatile ingredient in numerous Pharmaceutical and Cosmetic applications.

In skin care applications Caprylic Capric Triglycerides offer several key benefits: they offer a noticeable silkiness in products, they exhibit excellent anti-oxidant properties to extend the natural shelf life, they offer skin nurturing benefits due to the skin loving nature of the specific fatty acid esters, not seen with common Fractionated Coconut Oil, or other carrier oils, and they are especially suited to sensitive skin and oily skin.

Caprylic Capric Triglyceride were developed over fifty years ago as an energy source for patients with fat malabsorption syndrome and they still find use, today, in medical nutritional products, owing to the purity of this specialty ester and the unique attributes of Caprylic Capric Triglycerides.

Caprylic Capric Triglycerides offers low viscosity and excellent oxidative stability, and anti-oxidant protection, with an unlimited shelf life.

Caprylic Capric Triglyceride are efficient solvents and therefore, act as carriers for fat-soluble vitamins and actives. Their emollient properties enable Caprylic Capric Triglycerides to improve the esthetics of topical products while functioning as a component of the delivery system. Caprylic Capric Triglycerides may also be used to help solubilize actives that are not readily soluble in traditional carrier oils. Caprylic Capric Triglycerides is a perfect vehicle for using Alpha Lipoic Acid, to keep it in solution. To do this add 10% Alpha Lipoic Acid to 90% Caprylic Capric Triglycerides, mixing to combine and then add this solution to your product at cool down. Do not apply heat, once you've added the solution, which will cause the Alpha Lipoic Acid to fall out of solution.


ATTRIBUTES
Suitable Replacement for Partially or Completely Unstable Vegetable Oils
Improves Feel and Spreadability of Emulsions
Improves the Stability of Natural Compositions
Excellent Carrier for Oil Infusions / Extractions
Suitable Carrier for Essential Oils
Solvent for Oil Soluble Actives
Virtually Unlimited Shelf Life
Solvent for UV Filters
Very High Polarity
Oil Substitute

GUIDELINES
Add to the Oil Phase
2.0 to 100.0%

APPLICATIONS
All Skin Care Creams and Lotions
especially for sensitive skin and oily skin
Bath and Body Care Creams and Lotions
especially for sensitive skin and oily skin
Bath and Body Oils
Make Up
especially lipsticks and balms
Natural Perfumes
Shampoos and Cleansers

SPECIFICATIONS
Appearance: Clear Non-Viscous Liquid
Odor: Characteristic / Very Light
Solubility: Oil Soluble
Absorption: Rapid / Complete
Storage: Tightly Sealed / Protected from Moisture
Shelf: 48 Months, Properly Stored / Handled

 

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.