1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

COSMEDIA ATH

Metatags: Sodium Polyacrilate, sodyum poliakrilat, sodyumpoliakrilat, sodyum poli akrilat, sodiumpolyacrylate, Ethlyhexyl Stearate, etilhekzil stearat, etilhegsil stearat, etil hegsil stearat, etilhegsilstearat, Trideceth-6, cosmedia ATH, cosmedia-ath


Kozmetik sektöründe bir takım kimyasalların reolojik özelliklerini düzenlemek amacıyla kullanılır. Cosmedia ATH sokdyum poliakrilat, etilhekzil stearat ve trideceth-6 karışımıdır. Cosmedia ATH kıvamlaştırıcı ve stabilizör olarak görev yapar. Üretimde proses hızının ve veriminin artmasını sağlarken enerji maliyetlerini düşürür. Cosmedia ATH anyonik ve non-iyonik bileşenlerin varlığında kullanılabilir. Raf ömrü 12 aydır. Cosmedia ATH tuvalet malzemelerinde ve kozmetik bakım ürünlerinde kullanılır.


Blend of Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate and Trideceth-6. Cosmedia ATH acts as a thickener and stabilizer. Offers increased process speed and efficiency, and reduced energy costs in manufacture. It can be used in the presence of suitable anionic and non-ionic co-ingredients. It has shelf-life of 12 months. Used in toiletries and cosmetics care products.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.