1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

NAGLUSOL

 

Naglusol,NAGLUSOL,Naglisol,Naglısol,NAGLİSOL,NAGLISOL
 
NAGLUSOL glukonik asit ve sodyum glukonatın eşit hacimde biraraya gelmesiyle % 60 oranında bir çözeltidir. Bileşenleri gibi NAGLUSOL mükemmel kenetleyici madde,aşındırıcı ve toksik olmayan ve biyolojik olarak kolaylıkla bozunabilen bir çözeltidir (2 günden sonra % 98 oranında). Ek olarak, sodyum glukonat ve glukonik asitin sağladığı avantajları herhangi bir sakınca olmadan sağlar. Sodyum glukonat, ve glukonik asitin bir karışımı olan NAGLUSOL'un başlıca özelliği;kalsiyum, demir, bakır, alüminyum ve diğer ağır metaller için (özellikle alkalin ve konsantre alkalin çözeltileri ) mükemmel kenetleyici güce sahip olmasıdır.
Ama aynı zamanda bileşenlerinden farklı olarak bazı özelliklere sahiptir:
• Yüksek konsantrasyon
NAGLUSOL , oda sıcaklığında doymuş sodyum glukonat çözeltisinden 1.6 kat daha yüksek konsantrasyona sahiptir. Bu nedenle, formülasyonlar içinde dahil diğer katkı maddelerine göre daha az seyreltme içerir.
• Düşük donma noktası
Glukonik asit + 10 ° C altındaki sıcaklıklarda kristalize eğiliminden dolayı tanınır. Konsantrasyonu glukonik asitten daha yüksek olmasına rağmen NAGLISOL -10 ° C'ye kadar sabit kalır.
Ayrıca NAGLUSOL yüksek konsantrasyona rağmen düşük bir viskoziteye sahip olduğu için, kullanımı kolay ve glukonik asit ve alkali çözücülerin kullanıldığı uygulamalarda kostik soda tasarrufu sağlar.

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.