1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

COSMEDIA DC

Metatags: dimer dilinoleyl, dimerdilinoleyl, dimetilkarbonat, dimetil karbonat, di metil karbonat, dimer dilinoleyl-dimetilkarbonat kopolimer, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl- Dimethylcarbonate Copolymer, Cosmedia DC, Cosmedia-DC

Su geçirmez özellikte bir polimerdir. Bebek bakım kremleri, el kremleri, güneş koruyucu kremler gibi kozmetik ürünlerinde kullanılır.

 

Cosmedia DC hidrojenlenmiş dimer dilinoleyl ve dimetilkarbonat kopolimeridir. Güneş bakım formülasyonlarında kullanılır. Cosmedia DC suya dayanım sağlayan çok fonksiyonlu bileşen gibi davranır.

 

Cosmedia DC güneş bakım formülasyonlarında suya dayanım kazandıran çok fonksiyonlu bileşen gibi davranır ve eşsiz duyusal profile ulaşmak için önemli bir bileşendir. Renksiz, berrak ve açık sarı renkli, viskoz ve neredeyse kokusuz bir sıvıdır

 


Hydrogenated Dimer Dilinoleyl; Dimethylcarbonate Copolymer. Used in sun care formulations. Acts as a multifunctional ingredient providing water resistance. Offers unique sensorial profile and an initial moisture boost.

 

Cosmedia DC is a multifunctional ingredient that provides water resistance to sun care formulations, and is a key ingredient to achieve a unique sensorial profile and an initial moisture boost. It is a clear, colorless to pale yellow, viscous and nearly odorless liquid.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.