1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PVP K-30

CAS Number : 9003-39-8

Synoms :  k 30;PVP K30;povidone;pop;polyvinylpyrolidone k 30;polyvinylpyrrolidone k 30;polyvinylpyrrolidone k 90;polyvinylpyrrolidone k 60;polyvinylpyrrolidone-divergan rs polyvinylpyrrolidone; polyvinylpyrrolidone; polivinil prolidon ;poli vinil pirolidon; plasdone k 90;poly vinylprolidone;polyvinyl prolidone;polivinilprolidon k30;pvp k 30;pvp;pvpk 30

 

PVP K-30 100% Powder is soluble in water and many organic solvents and it forms hard, transparent, glossy film. It is compatible with most inorganic salts and many resins. PVP stabilizes emulsions, dispersions and suspensions. It is used as a film former in hair styling products, an emulsion stabilizer in creams and lotions and as a dispersant for hair colorants. It also a foam stabilizer and gelling agent in toothpastes.

Properties:

Application:

 

Film former

Hair styling products

Emulsion stabilizer

Hair colorants

Dispersant foam

Toothpastes

Stabilizer & gelling agent

Skin lotion / cream

 

PVP K-30  hem su da hem de bir çok organik çözücüde çözünür, bir çok inorganik tuz ve reçine ile uyumludur. PVP K 30 sahip olduğu özellikler sayesinde saç şekillendirme amacı ile üretilen ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.