1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CERIDUST 3715

Ceridust, Ceridust 3715, Ceridust-3715, Ceridust 37 15; Ceridust/3715, Clariant, wax,

 

CERIDUST 3715, Non-polar polietilen karakterli bir waxtır. Baskı mürekkeplerinde sürtünme rezistansı sağlar. Boya ve kaplama işlemlerinde yüzey modifikasyonu sağladığı gibi pigment preparasyonlarında güçlü disperse edici olarak kullanılır.

 

FAYDALARI
Üstün matlaşma özellikleri
Mükemmel çizilme direnci ve kayma özellikleri
Mükemmel sürtünme direnci ve baskı mürekkeplerinde parlaklık azaltıcı özellik

 


UYGULAMALAR
Ceridust 3715 çözelti ve su bazlı kaplamalar ve mürekkepler için tavsiye edilir.

 

Tüm baskı mürekkebi türleri için mükemmel sürtünme ve çizilme direncine sahip bir additivedir. Özellikle su bazlı baskı mürekkeplerinde ince toz kolaylıkla dağılabilir. Ceridust 3715'in kimyasal karakteristiğine bağlı olarak su bazlı formülasyonlarda oldukça stabildir.

 

Çözücü ve su bazlı kaplamalarda mikronize polietilen mükemmel çizilme direnci sağlar. Ceridust 3715'in güçlü matlaştırma etkisi, çok etkili bir matlaştırma ajanı olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Kayma performansı da Ceridust 3715 kullanımı ile etkilenir.

 

 

 

Ceridust 3715 is a micronized, polar modified polyethylene wax recommended for solvent and water based coatings and inks.

 

BENEFITS
Superior matting properties
Excellent scratch resistance and slip properties
Excellent rub resistance and gloss reducing properties when used in printing inks

 

 

APPLICATIONS
Ceridust 3715 is recommended for solvent and water based coatings and inks.

 

It is an excellent rub and scratch resistance additive for all kind of printing inks. The fine powder is easy to disperse especially in water based printing inks. Due to its chemical characteristic it is very stable in water based formulations.

 

In solvent and water based coatings the micronized polyethylene creates an excellent scratch resistance. The strong matting effect makes the Ceridust 3715 to a very effective matting agent. Also the slip performance can be influenced by the Ceridust 3715.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.