1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

GLUCOPURE WET

GLUCOPURE WET 

CAS No. : -
EC No. : -

Synonyms:
GlucoPure Wet; Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide; N-C8/10-acyl-N-methyl-glucamin;1591782-62-5; 0451R360HR; Capryloyl/caproyl methyl glucamide; D-Glucitol, 1-deoxy-1-(methylamino)-, N-C8-10 acyl derivs.; UNII-0451R360HR; C8/10 Methylester

EN

Nonionic surfactant and solubilizer for hard surface cleaners
GLUCOPURE WET Composition N-C8/10-acyl-N-methyl-glucamin
GLUCOPURE WET Product properties 
GLUCOPURE WET Appearance (20 °C) Yellowish liquid
GLUCOPURE WET Gardener colour Max. 5
GLUCOPURE WET Active substance Approx. 50 %
GLUCOPURE WET Viscosity at 20 °C [mPas] Approx. 200
GLUCOPURE WET Density at 25 °C [g/cm3] Approx.1.081
GLUCOPURE WET pH (10 % t. q. aqueous solution) Approx. 8.5
GLUCOPURE WET Propylene Glycol Approx. 5.0 %
GLUCOPURE WET HLB (Griffin) 13

Profile
GLUCOPURE WET is a mild surfactant with a good cleaning an wetting ability.When used as a surfactant it is especially suitable bath cleaners with a mild pH value of 3-6 and all purpose cleaners. GLUCOPURE WET is mild to hard surfaces like plastics or metals common in households and typically does not create corrosion or stress cracking.In addition GLUCOPURE WET is an excellent non-EO solubilizer for hydrophobic oils and perfumes.

Mildness
Glucopure® surfactants are amongst the mildest surfactants in the market. They are extremely mild to both skin proteins and skin lipids and are therefore very useful for formulations with mildness claims and for sensitive skin and hair.

Compatibility
GLUCOPURE WET is miscible with all types of surfactants (anionic, non-ionic, cationic and amphoteric), complexing agents and other typical ingredients of hard surface cleaners.Glucopure are chemically stable in acidic and alkaline media in the pH range of approx. 3-10. 

Solublizing properties
GLUCOPURE WET is an excellent non-EO solubilizer. Especially for terpenoides and preservative actives it shows better results than other non-EO solubilizers.

Use Level
A use level of 2.0 % - 10 % as solubilizer (1.0 to 5 % active) for cleaning applications recommended. For solubilisation significantly lower levels can be already sufficient.

Formulation advice
GLUCOPURE WET can be added to any step of the process.

Storage and Shelf Life
GLUCOPURE WET should be stored at room temperature.The shelf life is at least two years when stored in tightly closed containers at room temperature in a clear and aerated place. After this period the product should be analysed for extension of the shelf life.

Safety
Please see Material Safety Data Sheet before handling the material.

TR

Sert yüzey temizleyicileri için iyonik olmayan yüzey aktif madde ve çözücü
GLUCOPURE WET Kompozisyon N-C8 / 10-asil-N-metil-glukamin
GLUCOPURE WET Ürün özellikleri
GLUCOPURE WET Görünüm (20 ° C) Sarımsı sıvı
GLUCOPURE WET Bahçıvan rengi Maks. 5
GLUCOPURE WET Aktif madde Yakl. % 50
GLUCOPURE WET Viskozite 20 ° C'de [mPas] Yaklaşık. 200
GLUCOPURE WET Yoğunluk 25 ° C'de [g / cm3] Yaklaşık 1.081
GLUCOPURE WET pH (% 10 t. Q. Sulu çözelti) Yaklaşık. 8.5
GLUCOPURE WET Propilen Glikol Yaklaşık. % 5.0
GLUCOPURE WET HLB (Griffin) 13

Profil
GLUCOPURE WET, iyi temizleme ve ıslatma kabiliyetine sahip hafif bir yüzey aktif maddedir. Yüzey aktif olarak kullanıldığında özellikle pH değeri 3-6 olan uygun banyo temizleyiciler ve çok amaçlı temizleyicilerdir. GLUCOPURE WET, evlerde yaygın olarak kullanılan plastikler veya metaller gibi hafif ila sert yüzeylerdir ve tipik olarak korozyon veya gerilim çatlaması oluşturmaz.Ayrıca GLUCOPURE WET, hidrofobik yağlar ve parfümler için mükemmel bir EO olmayan çözücüdür.

Hafiflik
Glucopure® yüzey aktif maddeler, piyasadaki en yumuşak yüzey aktif maddeler arasındadır. Hem cilt proteinleri hem de cilt lipidleri için son derece hafiftirler ve bu nedenle yumuşak olma iddiaları olan formülasyonlar ve hassas cilt ve saç için çok faydalıdır.

Uyumluluk
GLUCOPURE WET, her tür yüzey aktif madde (anyonik, iyonik olmayan, katyonik ve amfoterik), kompleks oluşturucu maddeler ve sert yüzey temizleyicilerin diğer tipik bileşenleri ile karışabilir. 3-10.

Çözündürme özellikleri
GLUCOPURE WET, EO içermeyen mükemmel bir çözündürücüdür. Özellikle terpenoidler ve koruyucu aktifler için diğer EO olmayan çözündürücülerden daha iyi sonuçlar gösterir.

Düzeyi Kullan
Temizleme uygulamaları için çözünürleştirici olarak% 2.0 -% 10 (% 1.0 - 5 aktif) kullanım seviyesi önerilir. Çözündürme için önemli ölçüde daha düşük seviyeler zaten yeterli olabilir.

Formülasyon tavsiyesi
GLUCOPURE WET, sürecin herhangi bir adımına eklenebilir.

Depolama ve Raf Ömrü
GLUCOPURE WET, oda sıcaklığında saklanmalıdır. Oda sıcaklığında, ağzı sıkıca kapalı kaplarda, berrak ve havalandırılmış bir yerde depolandığında raf ömrü en az iki yıldır. Bu sürenin sonunda ürünün raf ömrünün uzatılması için analiz edilmesi gerekir.

Emniyet
Lütfen malzemeyi kullanmadan önce Malzeme Güvenlik Bilgi Formuna bakın.

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.