1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PETVINIL S 23 (PETVİNİL S 23)

PETVINIL S 23

 

Synonyms; 
PETVINIL; petvinil süspansiyon; polyvınylchloride; polyvınylchloride resin; pvc; PVC SUSPANSION; polietilenvinil; polietilen vinili; pvc suspansion resin; POLİVİNİLKLORÜR SÜSPANSİYON; 1731576 [Beilstein]; 200-831-0 [EINECS]; 4-01-00-00700 (Beilstein Handbook Reference; 75-01-4; Chlorethen; Chlorethene; Chlorethylene; Chloride, Vinyl; Chloroethene; Chloroéthène ; chloroethylene; chloroéthylène; Chlorure de vinyle; cloroetene; cloruro de vinilo; Cloruro di vinile; Ethene, chloro-; Ethylene, chloro; MFCD00040415; Vinil klorür; vinyl chloride; Vinylchlorid; Vinyle(chlorure de); Winylu chlorek; 1-Chloroethylene; 93050-82-9 [RN]; cloroetileno; cloruro de vinilo; Cloruro di vinile; ETHYLENE MONOCHLORIDE; monochloroethene;MONOCHLOROETHYLENE; monovinyl chloride; Polyvinyl chloride; Trovidur; Vinile (cloruro di); Vinyl C monomer; Vinyl chlorine; Vinylchlorid; VINYLCHLORIDE; Vinyle(chlorure de); VINYLIDENE CHLORIDE; Winylu chlorek

 

 

 

PVC Fabrikası (Polivinil Klorür)
İşletmeye Alınış Tarihi : 16.03.1986
Başlangıç Kapasitesi : 105.000 ton / yıl
Bugünkü Kapasitesi : 150.000 ton / yıl
Ürünler : 
PVC Süspansiyon (S-23, S-27, S-39, S-65)
Kullanım Alanları : Tarım ve inşaat sektöründe (sulama boruları, pis su boruları, fittings imalinde) ambalaj filmi, kablo kaplamaları, şeffaf kozmetik ve yağ şişeleri, çeşitli tüp ve diğer şişeler imali, ayakkabı tabanları, yer karoları, çeşitli yapı malzemeleri (kapı, pencere doğramaları, panjur imali) döşeme kaplamaları ve suni deri imalinde kullanılır.
S 23/59 Polivinil Klörür Ürün
Ticari İsmi: PETVİNİL S 23/59
Ürün Garanti Değerleri
Deney Adı Birimi Değeri Metodu
Viskozite Sayısı(Siklohekzanon 25°C) cm3/g 76-86 SOLVAY 1A/93
Serbest Alkali ( NaOH) g/l 8-15 ASTM D-2022
K sayısı (Siklohekzanon 25°C) ------ 56-59 SOLVAY 1A/93
Yığın Yoğunluğu g/cm3 0.56 - 0.62 SOLVAY 4A/91
Elek Analizi
0.250 mm üstü % wt max 3 SOLVAY 8A/92, 8F/92
0.063 mm üstü % wt min 90 SOLVAY 8A/92, 8F/92
Uçucu Madde % wt max 0.5 SOLVAY 2A/90
Kirlilik adet/ft2 max 60 SOLVAY 6A/92
Ürün Şekli : Beyaz toz
Ambalaj Şekli : 25 kg'lık çok katlı klupak kağıt torbalarda veya 1000 kg'lık Big-Bag'lerde
Depolama Şartları : Kapalı ve rutubetsiz ortamlarda depolanmalıdır.
Kullanım Sahaları : Opak veya şeffaf sert film ve şişe, sert parçalar, opak veya şeffaf sert levhalar ve profiller, boru bağlantı parçaları.PETVİNİL S23/59
PETVİNİL S23/59, süspansiyon polimerizasyon yöntemiyle üretilmiş, düşük molekül ağırlığına sahip polivinil klorür türüdür. Beyaz toz halinde olan PETVİNİL S23/59, dar tane boyutu dağılımına sahip olup, sert ve yarı sert PVC malzemelerin üretilmesine olanak sağlamaktadır.
Uygulama Alanları:
Ekstrüzyon: opak veya şeffaf sert ve yarı sert film ve levhalar
Enjeksiyon ile kalıplama: boru bağlantı parçaları
Kalenderleme: opak veya şeffaf sert ve yarı sert film ve levhalar
Depolama 
Ürünün güneş ışığı görmeyen, kuru bir alanda, 50°C'nin altındaki sıcaklıklarda depolanması gerekmektedir. Uygunsuz koşullar altında depolamak üründe renk değişikliğine ve fiziksel özelliklerin bozulmasına neden olabilir. Polimer ürünleri zamanla bozulma riskiyle karşı karşıyadır. Bu sebeple ürün kalitesinin muhafaza edilmesi için, ürünün teslim tarihinden itibaren 6 ay içerisinde işlenmesi tavsiye edilmektedir.
Bertaraf ve Geri Dönüşüm
Bu ürün tehlikeli ya da toksik değildir. Geri dönüşümü sağlanabilir. Mümkün değilse insinerasyon ile bertaraf edilebilir.PVC Pipe Adhesive
Rs 167 / LitreGet Latest Price

 

We have emerged as the prominent organization, engaged in offering an optimum quality PVC Pipe Adhesive that is widely used for bonding PVC pipe and accessories. Our provided adhesive is processed using optimum quality chemical compounds and advanced technologies in accordance with set industry norms. In addition to this, this adhesive is duly tested by our skilled quality experts to eliminate any flaw.

Features:

 

• Precise chemical composition
• High temperature resistance
• Easy to applyDescription
Product Name : PVC Solution
Product Info : PVC Solution Use For Jointing Pipe Line Fast Setting .
Make : Supreme
Type : Liquid Foam Fast Setting JointSolvent Cement for Joining PVC Pipe
Adhesives Formulation

 

 

Applicable TypeSolvent borne AdhesivesApplicable Base PolymerPolyvinyl Chlorides (PVC)Applicable Industrial SectorsAutomotive,Buildings & constructions
Applicable Base Polymer Properties
Polyvinyl chloride is added to the solvent system to provide body to the adhesive and a compatible bondline with the substrates. The bonding process is mainly through the diffusion of the solvent into the substrates and the added PVC polymer acts mainly to increase viscosity to hold it in the glue area and to provide a degree of flexibility to the final bonded joint.PETVİNİL S 23/59 

DENEY ADI BİRİMİ DEĞERİ METODU
Viskozite Sayısı 
(Siklohekzanon 25°C)
cm3 /g 121-134 TS EN ISO1628-2

 

 

K sayısı (Siklohekzanon 25°C) 
- 69-72 
TSE EN ISO1628-2

YIĞIN YOĞUNLUĞU 
g/cm3 0.44-0.53 TS 448 EN ISO60 
TANE BOYUT DAĞILIMI:
>0.250 mm
>0.063 mm 
%wt
%wt Max.3
Min.92 ISO13320
ISO13320
UÇUCU MADDE
%wt Max.0.3 
TS EN ISO1269
KİRLİLİK 
ADET/9 dm2 Max.60 TSE EN ISO1265
ÜRÜN ŞEKLİ 
BEYAZ TOZ
AMBALAJ ŞEKLİ 
25 kg'lık FFS (Form Fill Seal) beyaz renkli PE torbalarda veya 1300 kg.lık big-bag'lerde.
DEPOLAMA ŞARTLARI
Kapalı ve rutubetsiz ortamlarda depolanmalıdır.
KULLANIM SAHALARI 
Kablo kılıflama,ayakkabı tabanı,esnek ve yarı sert profil ve boru,
yumuşak film,esnek levha,oyuncak.

GÜVENLİK BİLGİ FORMU NO : UR.10-BF-TE001 S-PVC Süspansiyon Polinivil Klorür Nedir?
Petrol - doğalgaz ile tuz birleşimleri alınarak petrokimya tesislerinde üretilen s-pvc süspansiyon polinivil klörür (s-pvc), bir polimer türüdür. PVC plastiği sert olduğu için süspansiyon polinivil klorür uygulamasında daha esnek ve daha yumuşak hale getirmek için gerekli plastikleştiriciler eklenmektedir.
PVC plastik malzemelerin maliyeti düşük olduğu için süspansiyon polinivil klorür de ekonomik avantaj sağlar. Buna bağlı olarak genel ve çok amaçlı olarak kullanılabilen süspansiyon polinivil klorür, en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir.
Dünya genelinde en çok kullanılan polimer türü olan PVC, süspansiyon polinivil klorür ürününün de kullanım oranını artırmaktadır. Kimya endüstrisinin en değerli ürünlerinden olan süspansiyon polinivil klorür, inşaat sektöründen oyuncak yapımına ve yapı sektörüne kadar birçok farklı alanda kullanılabiliyor.
Mekanik özelliklerinin avantajları sayesinde kullanım oranı artan süspansiyon polinivil klorür ile esnek özellikli ürünler imalatı yapılabilmektedir. Birçok sektörde yer verilen süspansiyon polinivil klorür, son dönemlerde sağlık sektöründe de kullanılmaya başlanmıştır.
S-PVC Süspansiyon Polinivil Klorür Hangi Alanlarda Kullanılır?
S - PVC de denilen süspansiyon polinivil klorür, farklı birçok özellik içerdiği ve bu sayede birçok avantaj sağladığı için çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir. Genel olarak süspansiyon polinivil klorürün kullanıldığı alanlar şöyledir:
* Bahçe hortumu
* Boru bağlantı parçaları
* Mobilya kenar bandı
* İlaç - gıda ambalaj folyoları
* Sert film ve levhalar
* Yer döşemeleri
* Cephe kaplama
* Kapılar
* Pencere profilleri
* Pis su boruları
* Kablo kanalları

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.