1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

NIPACIDE CFX 5


Synonyms : Nipacide CFX 5 ; Nipacde CFX5 ; NIPACIDE CFX 5 ; NIPACIDE CFX5 ; NIPACIDECFX 5 ; nipacide cfx 5 ; nipacide cfx5 ; nipacidecfx 5 ; nipcidecfx5 ; Nipasid CFX 5 ; Nipasid CFX5 ; Nipacid CFX 5 ; Nipacid CFX5 ; NİPACİDE CFX 5 ; NİPACİDE CFX.

 

 

 

 

Nipacide CFX 5 is an in-can biocide based on formaldehyde + chloromethyl and methylisothiazolinone.

Nipacide CFX5 is a low toxicity biocide, developed for the complete protection of water based products. Nipasid CFX 5 is effective against bacteria, yeast and fungi. NIPACIDE CFX 5 is recommended for a wide range of applications including preservation of paints and varnishes, adhesives, emulsions (polymer), cutting fluids, where protection against bacteria and fungi is required in the wet state (In can protection).

Nipacid CFX 5 is stable in the temperature range of 5°C to 40 °C and in the range of pH 4 to 10.0.

BENEFITS
provides heat-space protection
bactericide
fungicide
pH stable 4-10
temperature stable up to 40° C

 

 

 

 

NİPACİDE CFX 5 bir formaldehit + klorometil ve metilizotiazolinon dayalı bir biyosittir.

Nipacide CFX 5 su bazlı ürünlerin tam koruma için geliştirilmiş bir düşük toksisite biyosit olduğunu. nipacide CFX 5 bakteri, maya ve mantarlara karşı da etkilidir. Nipacide CFX 5 bakterilere karşı koruma ve mantarlar (kutu korunmasında) ıslak halde gerekli olan sıvılar, kesme boyalar ve vernikler, yapıştırıcılar, emülsiyonlar (polimer), korunması dahil olmak üzere, geniş bir uygulama yelpazesi için tavsiye edilir.

Nipacide CFX5 ila 40 ° C, 5 ° C sıcaklık aralığı içinde ve 10,0 pH 4 ila stabildir.

FAYDALARI
ısı uzay koruma sağlar
bakterisit
mantar ilacı
pH kararlı bir 4-10
Sıcaklık stabil kadar 40 ° C

 

Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.