1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

TALLOW AMINE ETHOOMEN

TALLOW AMINE ETHOMEEN

CAS NUMBER:61791-26-2

 

 

SYNONYMS: Tallowamineethoxylate; tallow amine ethoxylate; TALLO AMINE ETHOXYLATE; tallow amin etoksilat; tallowamin etoksilat; tallowaminetoksilat;TALLOWAMİNETOKSİLAT; TALLOW; ETOKSİLAT; AMİNETOSİLAT; POLYOXYETHYLENE TALLOW AMINES; polyoxyethylene tallow amines; polioksietilen tallow amin; polioksietilentallowamin; polyoxyethylenetallowamines;ethoomen; ETHOOMEN; ethoomen T; ETHOOMEN T; ETHOOMEN T20;ETHOOMEN T 20; ETHOOMEN T/20;ethoomenT20;

 

 
 
Tallow is a hard fat consists chiefly of glyceryl esters of oleic, palmitic, and stearic acids (16-18 carbon chains). It is extracted from fatty deposits of animals. Amines derived from these fats are called tallow amines. They are hydrophilic surfactants with a weak ammonia smell. While immiscible in water, tallow amines are easily dissolved in chloroform, alcohols, ethers, and benzene. Tallow amines are widely used in mineral floating agent, waterproof softener of fiber, dyeing assistant, anti-static agent,  pigment dispersant, anti-rusting agent, anti-caking agent of fertilizer, additives of lubricating oil, and germicide. They  are also used for soaps, leather dressings, candles, food, and lubricants. They are used in producing synthetic surfactants.  Tallow based alkyl amines are widely used in the synthesis of organic chemicals and cationic and amphoteric surfactants.  Silver Fern Chemical distributes distilled tallow amine and distilled hydrogenated tallow amine. We also  carry a line of  ethoxylated tallow amines under the name FernOx, detailed below.
 
 
 

Tallow sert bir yağdır, esas olarak oleik, palmitik ve stearik asitlerin (16-18 karbon zincirleri) gliseril esterlerinden oluşur. Bu hayvanların yağ birikintilerinden elde edilir. Bu yağlardan elde edilen aminler, donyağı aminleri olarak adlandırılır. Hidrofilik zayıf amonyak kokulu yüzey aktif maddeler. Suya karışmazken, içyağı aminler kloroformda kolaylıkla çözülür, alkoller, eterler ve benzen. Tallow aminler mineral yüzen ajan, lif su geçirmez yumuşatıcı, boyama yaygın olarak kullanılır  asistan, anti-statik ajan, pigment dispersan, anti-paslanma maddesi, gübre önleyici ajan, katkı maddeleriyağlama yağı ve germikür. Bunlar ayrıca sabunlar, deri örtüler, mumlar, yiyecekler ve yağlar için kullanılır. Onlar sentetik yüzey aktif maddelerin üretiminde kullanılır. Tallow bazlı alkil aminler, organik kimyasalların sentezinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ve katyonik ve amfoterik yüzey aktif maddeler. Silver Fern Chemical damıtılmış tallow amini dağıtır ve damıtılmış hidrojene donyağı amin. Ayrıca aşağıda ayrıntıları verilen FernOx adı altında bir etoksilatlanmış donyağı aminleri hattı da taşıyoruz. 
Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.