1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

UNICELL WF 90-WHEAT FIBER (UNICELL WF 90-BUĞDAY LİFİ)

UNICELL WF 90-WHEAT FIBER


SYNONYMS


UNICELL;Unicell;unicell;unicell wf;unicell WF;unicell Wf;unicellwf;unicellWF;unicellWf;unicell-wf;unicell-WF;unicell-Wf;UNICELL WF;UNICELLWF;UNICELL-WF;UNICELL wf;UNICELLwf;UNICELL-wf;Unicell wf;Unicell WF;Unicell Wf;Unicellwf;UnicellWF;UnicellWf;Unicell-wf;Unicell-WF;Unicell-Wf;unicell wf 90;unicell WF 90;unicell Wf 90;unicellwf90;unicellWF90;unicellWf90;unicell-wf-90;unicell-WF90;unicell-Wf90;unicell-WF-90;unicell-Wf-90;UNICELL WF 90;UNICELLWF90;UNICELL-WF90;UNICELL wf 90;UNICELLwf 90;UNICELL-wf 90;UNICELL WF 90;UNICELLWF-90;UNICELL-WF 90;UNICELL wf-90;UNICELLwf 90;UNICELL-wf 90;WHEATFIBER;WheatFıber;Wheat Fiber;WHEAT FIBER;WHEAT-FIBER;Wheat-FIBER;Wheat-fiber;



PROPERTIES


Grade  (µm):90

Water binding capacity (%):600

Oil binding capacity (%):400




UNICELL WF products are natural, insoluble wheat fibers derived from wheat.They are available in five standard lengths, 30, 75 90, 200 and 500 microns and they appear as flavorless and tasteless fibrous white powder. UNICELL WF fibers provide excellent water and oil retention. They are exceptional texturizers and they stabilize fine emulsified systems in food processing.


Unicell WF 90 is a concentrated, natural wheat fiber of white color and neutral taste and flavor. It is ideal for processed/injected meat products such as hams, rolls, cold cuts, pates, and mincemeat. Unicell WF 90 allows for better sliceability, improves moisture retention, and is great for vacuum packed products. Unicell® WF 90 has a max of 45% through a 32µm screen or sieve.


Wheat fiber Unicell WF is concentrated, natural wheat fiber of white to off-white color and neutral taste and flavor.


UNICELL WF products are natural insoluble Wheat  fibers obtained from fiber rich parts of the Wheat's Stem.They are available in five standard lengths, 30, 75 90, 200 and 500 microns and they appear as flavorless and tasteless fibrous white powder. UNICELL WF fibers provide excellent water and oil retention.


UNICELL products are natural, insoluble fibers derived from wheat, bamboo, cellulose, oat or pea. They are available in few standard lengths, 30, 75 90, 200 and 500 microns and they appear as flavorless and tasteless fibrous white powder. UNICELL WF fibers provide excellent water and oil retention.Meat industry is one of the sectors where Unicell fiber plays a key role.Meat products, where fiber is used may be divided as follows:

 

Injection Brines:

 

Retained juiciness of the product

Enhanced texture

Limited appearing of gel pockets

Better muscle binding

Lower weight losses during heat treatment

Limited leakage when vacuum  packed

Constant quality



INTERFIBER is a producer and supplier of high quality insoluble dietary fibers, sold under the brand name “Unicell”. Unicell products are derived from natural plant sources: wheat (Unicell WF), bamboo (Unicell BF) and refined cellulose (Unicell PF) and as food ingredients are commonly used in the food industry: in meat processing, bakery and dairy branches. Unicell food fibers main advantages: zero calories, aid in digestion, extreme resistance to high temperatures, enhancement of technological processes in food production, longer shelf life of final products. Unicell fibers are available in three lengths: 90, 200 and 500 microns and look like flavorless and odorless fibrous white powder.



Fiber is a carbohydrate that gets into the human body is not split in the gastrointestinal tract to simple glucose, but in undigested form passes into the intestine. A unique feature of the cellulose is its peculiar structure, it has a lot of villi and fibers, thanks to which, pushing through the thin and large intestine of the body, it, like a brush, cleanses these places from harmful slags, toxic substances, and simply rotting food. Advantages: Better sliceability Improved moisture retention Great for vacuum packedproducts.




ÖZELLİKLERİ



UNICELL WF ürünleri, buğdaydan elde edilen doğal, çözünmeyen buğday lifleridir. Bunlar, 30, 75, 90, 200 ve 500 mikronluk beş standart uzunlukta mevcuttur ve tatlandırıcı ve tatsız lifli beyaz toz olarak görünürler. UNICELL WF elyafları mükemmel su ve yağ tutma sağlar. Bunlar istisnai tekstüre edicilerdir ve gıda işlemede ince emülsifiye sistemleri stabilize ederler.


Unicell WF 90 beyaz renkli, nötr tadı ve aromalı konsantre, doğal bir buğday lifi. Hamur, merdane, söğüş, pates ve minareat gibi işlenmiş / enjekte edilmiş et ürünleri için idealdir. Unicell WF 90, daha iyi dilimlenebilirlik sağlar, nem tutmayı artırır ve vakumlu paketlenmiş ürünler için idealdir. Unicell® WF 90, 32µm ekran veya elek ile maksimum% 45'e sahiptir.


Buğday lifi Unicell WF konsantre, beyaz-beyaz renkte doğal buğday lifi ve nötr tadı ve lezzeti.


UNICELL WF ürünleri, doğal olarak çözülemeyen Buğday Kökünün lif bakımından zengin parçalarından elde edilen buğday lifleridir. Bunlar, 30, 75, 90, 200 ve 500 mikronluk beş standart boyda mevcuttur ve tatlandırıcı ve tatsız lifli beyaz toz olarak görünürler. UNICELL WF elyafları mükemmel su ve yağ tutma sağlar.


UNICELL ürünleri, buğday, bambu, selüloz, yulaf veya bezelyeden elde edilen doğal, çözünmez liflerdir. Birkaç standart uzunluktaki 30, 75, 90, 200 ve 500 mikron arasında bulunurlar ve tatsız ve tatsız lifli beyaz toz olarak görünürler. UNICELL WF elyafları mükemmel su ve yağ tutma sağlar. Unicell fiberin önemli bir rol oynadığı sektörlerden biri olan sektör, elyafın kullanıldığı yerlerde, aşağıdaki gibi bölünebilir:

 

Enjeksiyon Brines:

 

Ürünün alıkoyulması

Gelişmiş doku

Jel cebi sınırlı görünen

Daha iyi kas bağlanması

Isıl işlem sırasında daha düşük kilo kaybı

Vakum paketlendiğinde sınırlı sızıntı

Sabit kalite



INTERFIBER, “Unicell” markasıyla satılan, yüksek kalitede çözünmeyen diyet liflerinin üreticisi ve tedarikçisi konumundadır. Unicell ürünleri doğal bitki kaynaklarından elde edilir: buğday (Unicell WF), bambu (Unicell BF) ve rafine selüloz (Unicell PF) ve gıda maddeleri yaygın olarak gıda endüstrisinde kullanılır: et işleme, fırıncılık ve süt dallarında. Unicell gıda liflerinin başlıca avantajları: sıfır kaloriler, sindirime yardımcı olma, yüksek sıcaklıklara aşırı direnç, gıda üretiminde teknolojik süreçlerin iyileştirilmesi, nihai ürünlerin daha uzun raf ömrü. Unicell lifleri üç boyda mevcuttur: 90, 200 ve 500 mikron ve kokusuz ve kokusuz lifli beyaz toz gibi.



Lif, insan vücuduna giren bir karbonhidrattır, gastrointestinal sistemde basit glukoza bölünmez, ancak sindirilmemiş formda bağırsağa geçer. Selülozun kendine has bir özelliği kendine özgü yapısı, çok fazla villusu ve lifleri vardır, bu sayede vücudun ince ve kalın bağırsağından geçerek, bir fırça gibi, bu yerleri zararlı cüruflardan, zehirli maddelerden temizler. ve sadece çürüyen yiyecekler. Avantajları: Daha iyi dilimlenebilirlik Geliştirilmiş nem tutma Vakumlu paket ürünler için idealdir.


Ataman Chemicals © 2015 All Rights Reserved.