1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

TROYSAN V450

TROYSAN V450, su bazlı boyaları, kaplamaları, ahşap koruyucuları, lekeleri, deri ara ürünlerini, fonksiyonel sıvıları ve diğer malzemeleri çok çeşitli mikroorganizmalara (özellikle maya, yüzey küfü, lekeleyici mantar ve küf) karşı koruyan geniş spektrumlu bir koruyucudur.

AKTİF İÇERİK: ………………………………............. % Ağırlık
2-n-oktil-4-izotiazolin-3-on……………………………………%45.0
İNERT BİLEŞENLER……………………………………………..55.0%
TOPLAM………………………………………………………… %100.0

TROYSAN V450, Sulu Yapıştırıcılar, Duvar Kağıdı Macunları ve Yapışkanlaştırıcılar, Yapı Malzemeleri, Kaplamalar, Emülsiyonlar, Polimerler ve Poliüretanlar, Hidrolik Sıvılar, Metal İşleme Sıvıları, Tekstil, Çamaşırhane, Kumaş, Kumaş Yüzeyler, Vinil ve Plastiklerde Kullanıma Yönelik Endüstriyel Koruyucudur

TROYSAN V450, Ahşap Kaplamaların Korunması için Endüstriyel Koruyucu ve Küf Çözücüdür ve Sapstain Kontrolü dahil Ahşap Kaplama Çözümleri

Hidrolik Akışkanlar: Çözünebilir yağlar, yüksek su bazlı ve emülsiyonlu hidrolik akışkanların imalatında ve kullanımında koruyucu olarak kullanım içindir.
TROYSAN V45O, doğrudan hidrolik konsantreye uygulanmalı veya bir ölçüm pompası kullanılarak seyreltme hidrolik sıvısı kullanılmalı ve sıvı içinde eşit olarak dağıtılmalıdır.
TROYSAN V45O uygulanmadan önce yüksek derecede kirlenmiş sistemler temizlenmelidir.

Sıvı konsantreleri için, son kullanım seyreltme sıvısının 55-165 ppm ürün (25-73 ppm aktif bileşen) içermesini sağlamak için yeterli TROYSAN V45O ekleyin.

Kullanım seyreltme sıvıları için 1000 galon emülsiyon başına 0,47-1,44 pound TROYSAN V45O ekleyin.
Mikrobiyal kontrol sağlanana kadar tekrarlayın.
Bakım amaçlı kullanım için, her 4-6 haftada bir 1000 galon emülsiyon başına 0,09-0,58 pound TROYSAN V45O ekleyin.
Bu, emülsiyona 5-30 ppm aktif bileşen sağlayacaktır.
Mikrobiyal kontaminasyonun derecesine ve sistem tasarımına bağlı olarak daha sık dozlama gerekli olabilir. [Hidrolik Sıvılar, yalnızca mantarların kontrolü için Kaliforniya Eyaletinde kullanım için onaylanmıştır]

Metal İşleme Sıvıları: Çözünebilir, sentetik ve yarı sentetik metal işleme sıvılarının üretiminde ve kullanımında mantar kontrolü için TROYSAN V45O önerilir.

TROYSAN V45O, akışkana eşit uygulama için bir dozlama pompası kullanılarak uygulanabilir.
Akışkan konsantreleri için, seyreltilmiş metal işleme sıvısına 55-165 ppm ürün (25-73 ppm aktif bileşen) sağlayacak oranda TROYSAN V45O ekleyin.

Seyreltme Sıvıları Kullanın: Belirgin şekilde kirlenmiş sistemler için 1000 galon sıvı başına 0,47-1,44 pound TROYSAN V45O kullanın.
Kontrol sağlanana kadar tekrarlayın.
Bakım kullanımı için 4-6 haftada bir 1000 galon sıvı başına 0,09-0,58 pound TROYSAN V45O ekleyin.
Mikrobiyal kontaminasyonun derecesine ve sistem tasarımına bağlı olarak daha yüksek doz oranları ve/veya kullanım sıklığı gerekebilir.

Tekstil**, Çamaşır Kumaşı** ve Kumaş Yüzeyleri**: Halı ve altlık malzemeleri de dahil olmak üzere elyaf, tekstil ve kumaşların içinde ve üzerinde nem varlığında bakteri ve mantar oluşumunun önlenmesinde kullanım içindir.
Halı liflerinde kullanılmaz. Koruyucu olarak kullanmak için TROYSAN V45O'yu ağırlıkça %0,1-0,25 oranında uygulayınız. [**Tekstil, Çamaşır Kumaşı ve Kumaş Yüzeylerinin California Eyaletinde kullanılması onaylanmamıştır**]

Vinil** ve Plastikler**: PVC zemin ve duvar kaplamalarında, iç otomotiv parçalarında, buzdolabı contalarında, duş perdelerinde, yatak örtülerinde, yağmurluklarda, botlarda, PVC terliklerde ve eldivenlerde koruyucu olarak kullanım içindir.
TROYSAN V45O'yu formülasyonun toplam ağırlığına göre %0.1-0.5 oranında (platisol bazında %0.05-0.5'e eşittir) kullanın.
TROYSAN V45O, otomotiv üstleri ve dış trim, branda, çadır, tente, iç/dış mekan halı altlıkları, bahçe hortumları, havuz ve havuz astarları, deniz döşemeleri, çatı kaplamaları, PVC karolar gibi diğer plastik eşyaların muhafazası için de kullanılabilir. lifler.
Formülasyonun toplam ağırlığına göre %0.15-0.75 oranında kullanılır (4.35 libre/1000 libre bileşiğe eşittir).

TROYSAN V45O, plastikleştiriciye en iyi üretim sürecinde eklenir.

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.