1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

NIPAGIN A SODIUM (NIPAGIN A SODYUM)

NIPAGIN A SODIUM (NIPAGIN A SODYUM)
CAS NUMBER : 35285-68-8
EINECS number: 252-487-6

METATAGS : Sodyum etil p-hidroksibenzoat; Sodyum etilparaben; Sodium Ethyl p-Hydroxybenzoate; Sodium Ethylparaben; sodyum ethyl paraben; sodyum etilparaben; sodium ethyl parapen; sodyum parapen; sodium parapen; sodium paraben; Nipagin A sodium salt; ETHYLPARABEN SODIUM; nipagin a sodyum; nipagin A sodyum; nipagin a sodium; nipagin A sodium; Nipagin A Sodyum; Ethyl 4-hydroxybenzoate Sodium salt; Nipagin A Sodium; Sodyum Nipagin A; Sodium nipagin a; Sodium NİPAGİN A; SODYUM A NİPAGİN; SOYUM NİPAGİN A; SODİUM NİPAGİN A; NİPAGİN A SODİUM; NİPAGİN A SODYUM;

 

 

Genel açıklama;
Nipagin A Sodyum, kozmetik endüstrisi için koruyucu bir maddedir. Nipagin A Sodyum, çok çeşitli kozmetik ürünlerin ve tuvalet malzemelerinin korunması için tasarlanmıştır. Nipaguard DMDMH gibi ek bir antibakteriyel koruyucunun bakteri kontaminasyonuna eğilimli olan formülasyonlar, Nipagin A olarak ilave edilmesi gerekebilir. Sodyum, mantarlara karşı bakterilere kıyasla daha yüksek bir etkinlik sağlar.

Nipagin A Sodyum Uygulamaları;
Nipagin A Sodyum, geniş bir spektrumda antimikrobiyal ajan olup, geniş bir yelpazedeki kozmetik ürünlerinin, tuvalet ilaçlarının korunması için tasarlanmıştır. Nipagin A Sodyum hem durulama hem de bırakma formülasyonlarını korumak için uygundur.
Nipagin A Sodyum, bakteri, küf ve mayaya karşı etkilidir. Çoğu ürün tipini korumak için Nipagin A Sodyum'un önerilen kullanım seviyesi normalde bitmiş ürünün toplam ağırlığına göre % 0.1-0.3 aralığındadır.
Paraben esterlerinin, geniş spektrumlu antimikrobiyal etkinlik gibi, düşük kullanım konsantrasyonlarında etkili, geniş bir kozmetik bileşen yelpazesine uyumlu, renksiz, kokusuz, iyi belgelenmiş, insan tecrübesine dayalı toksikolojik ve dermatolojik kabul edilebilirliğe sahip koruyucu maddeler (kozmetikte kullanılan) gibi birçok avantajı vardır , Gıda ve eczacılık 1930'dan beri), p-Hidroksibenzoik Asit ve bir dizi esteri doğal olarak çeşitli bitki ve hayvanlarda, geniş pH aralığında vs istikrarlı ve etkilidir.
Sodyum Parabenler, Nipagin A Sodyum gibi birkaç avantaja sahiptir:
- Nipagin A Sodyum, ekleme kolaylığı için soğuk suda yüksek çözünürlüğe sahiptir.
- Entegrasyon için ısıtma kademesi gerekmez, böylece enerji ve bitki dolulukundan tasarruf sağlanır.
- Alkalin pH'ta artmış antimikrobiyal aktivite.

Nipagin A Sodyumun pH stabilitesi;
Nipagin A Sodyum 3.0-11.0 arası geniş bir pH aralığında tamamen kararlı kalır. Nipagin A Sodyum'un sulu solüsyonları alkalin pH'ta uzun vadeli stabil değildir.

Nipagin A SodyumSıcaklık kararlılığı;
Önerilen azami kullanım sıcaklığı 80 °C'dir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


General description;
Nipagin A Sodium is a preservative for the cosmetic industry. Nipagin A Sodium is designed for preservation of a wide range of cosmetics and toiletries. Formulations which are prone to bacteria contamination an additional antibacterial preservative, like Nipaguard DMDMH might be necessary to add as Nipagin A Sodium provides a higher efficacy against fungi than against bacteria.

Applications of Nipagin A Sodium;
Nipagin A Sodium is a broad spectrum antimicrobial agent designed for preservation of a wide range of cosmetics, toiletries pharmaceuticals. Nipagin A Sodium is suitable to preserve both rinse- off and leave- on formulations.
Nipagin A Sodium is effective against bacteria, molds and yeast. The recommended use level of Nipagin A Sodium to preserve most product types is normally in the range of 0.1- 0.3 % based on the total weight of the finished product.
The Paraben esters have many advantages as preservatives, like broad spectrum antimicrobial activity, effective at low use concentrations, compatible with a wide range of cosmetic ingredients, colourless, odour-less, well documented toxicological and dermatological acceptability based on human experience (used in cosmetics, food and pharmaceuticals since 1930ies), p-Hydroxybenzoic Acid and a number of its esters occur naturally in a variety of plants and animals, stable and effective over a wide pH- range, etc.
The Sodium Parabens, like Nipagin A Sodium have several additional advantages:
- Nipagin A Sodium is highly soluble in cold water for ease of addition.
- No heating stage required for incorporation, thus saving energy and plant occupancy.
- Increased antimicrobial activity at alkaline pH.

pH stability of Nipagin A Sodium;
Nipagin A Sodium remains fully stable over a wide pH range from 3.0- 11.0. Aqueous solutions of Nipagin A Sodium are not long- term stable at alkaline pH.

Temperature stability of Nipagin A Sodium;
The recommended maximum handling temperature is 80 °C.

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.